понеділок, 4 травня 2020 р.

"Пізнайко" - веселий, позитивний, цікавий, креативний!" - улюблений журнал для малят та їх батьків


Допис від Алли Синявської із соц. мережі Фейсбук від 03.05.2020
"У 1993 році Генеральна Асамблея ООН проголосила 3 травня Всесвітнім днем свободи преси. Ми приєднуємось до святкування, адже вважаємо, що вільна та незалежна преса є необхідним компонентом будь-якого демократичного суспільства. У цей особливий день запрошуємо Вас у гості до одного з найвідоміших дитячих журналів.

Ласкаво просимо у світ, де відбуваються дива!
Пам'ятаєте, як у дитинстві нам батьки передплачували журнали, і як ми із завмирання серця зазирали до поштової скриньки з надією отримати новий номер? А коли його знаходили - було справжнє свято! Ми мали улюблених героїв-друзів і підтримували їх у всіх пригодах.
На сьогоднішній день одним з найулюбленіших сучасних дитячих періодичних видань є журнал "Пізнайко", заснований у 1996 році. Засновниками журналу є Євген Леонідович і Ірина Григорівна Юхниці.
Подружня пара в ті роки виховувала двох маленьких доньок. Гортаючи сторінки улюблених дитячих журналів свого дитинства, чогось цікавого і актуального для своїх доньок знайти вони не змогли. Так виникла ідея створення власного яскравого сучасного дитячого видання, яке не лише розважало б, а й розвивало дитину. Цей журнал наповнений багатим пізнавальним матеріалом та яскравими ілюстраціями. Непомітно для самих себе юні читачі розвиваються відповідно до вимог шкільної програми, а доброзичливі малюнки виховують художній смак. Редактори журналу уміло та хитро приховують навчальні вправи під загадковими шпигунськими шифровками, захопливими пригодами, карколомними заголовками. Разом із головним героєм журналу, борсучком Пізнайком, діти мандрують різними країнами світу, знайомляться з технічним та книжковим світом, дізнаються про незвичних тварин. На сторінках журналів постійно області оголошуються конкурси, і кожна дитина, що взяла участь у конкурсі, одержує відгук: приз, диплом, вітальну листівку, лист. У журналі є і багато літературознавчих творів: казок, оповідань та коміксів. Усі журнали проходять санітарно-епідеміологічну експертизу і при їх верстці враховуються всі рекомендації, необхідні для збереження здоров'я дитини й полегшення читання текстів. З журналами від Пізнайка Ви будете впевнені, що Ваша дитина самостійно проведе вільний час з користю та без шкоди для здоров'я.


"Ми Пізнайка дуже любим,
Поважаєм та цінуєм.
Він найкращий пострибайко,
Побігайко та всезнайко.
Разом з ним усі радієм, 
Про пригоду щодня мрієм!"
А Ви ще не закохалися разом з нами? 
Передплачуйте журнал "Пізнайко" або запитуйте безкоштовно у бібліотеках ЦБС Голосіївського району міста Києва та отримуйте позитивні емоції!
Читаємо, малюємо, розмовляємо, вирізаємо, посміхаємось!"

Немає коментарів:

Дописати коментар