середу, 20 травня 2020 р.

"Всесвіт на долоні" - пізнавальна віртуальна подорож


Світлина від Alla Sinyavskaya.Всесвіт на долоні!  
Подорож крізь простір та час до Львівської обласної бібліотеки для дітей з головним бібліотекарем Аллою Синявською.
"Кожного дня ми з вами проходимо повз безліч місць, які мають важливе значення для нас, але не мають конкретного значення для інших. Особливим може стати будь-що: лавка, будівля, вулиця, маршрут транспорту, дерево. А буває і так, що звична для всіх установа, яка сприймається суспільством за конкретним призначенням, відіграє у нашому житті надзвичайну роль. От і я завжди, коли подорожую, спостерігаю за характером міста через дихання книг. Чи готові ви прямо зараз відчути зі мною душею камінчики львівської бруківки? Тоді рушаймо! Чи є таке місце у Львові, яке було б цікавим, безкоштовним, комфортним для дітей і дорослих? Моя відповідь: так!
І це Львівська обласна бібліотека для дітей, яка знаходиться у центрі міста на вулиці Винниченка,1. Тут завжди раді діткам будь-якого віку. Та й з домашніми улюбленцями сюди можна приходити. Для зовсім маленьких відвідувачів є пеленальний столик і місце для візочків. У бібліотеці можна взяти книги додому або ж почитати, чи порозглядати різноманітні цікавезні книги у читальній залі - з лупою,

рухомими деталями тощо. Можна і просто погратися у настільні ігри чи іграшками. Ця бібліотека - не лише стрункі ряди книг та зосереджені і вдумливі читачі. Це й різні масові заходи, найгаласливіші та найметушливіші, різноманітні гуртки для дітей різного віку, наприклад: дитячий книжковий садок "Левеня", малювання, театр, оригамі, студія юних поетів. Правда, чудова можливість навчитися чогось корисного і знайти друзів? У бібліотеці діє також багаторічна програма співпраці з бібліотеками та бібліотечними асоціаціями Польщі: спільне проведення та участь у конференціях, реалізація українсько-польських проектів та навіть обмін читачами. У Львівській обласній дитячій бібліотеці є все для розвитку та самовдосконалення. Раджу кожному побувати тут, і не один раз. Частіше відвідуйте бібліотеки і світ зміниться на краще!"
 

Як казав відомий педагог В. Сухомлинський: "Людина, для якої книжка уже в дитинстві стала такою необхідною, як скрипка для музиканта, як пензель для художника, ніколи не відчує себе обділеною, збіднілою, спустошеною". Та час у бібліотеці летить стрімко, збагачуючи наш внутрішній світ. Під незабутнім враженням, з новим досвідом повертаємось додому. Колегам хочу побажати процвітання, допитливих читачів і стабільного фінансування від держави!
Подорожуймо та досліджуймо, адже це надихає!
До нових зустрічей!
#бібліотека15длядітейголосіївськогорайону
#львівськаобласнабібліотекадлядітей
#алласинявская

Немає коментарів:

Дописати коментар