вівторок, 31 січня 2017 р.

"Голос як легенда..." - день народження В.Висоцького


"Якою б не була дорога, 
важливо лише те, 
куди вона веде". 
В.Висоцький

25 січня 2017 року, саме в день народження легендарного співака, музиканта, актора - Володимира Висоцького в літературно-мистецькому салоні "Грінівська вітальня" бібліотеки відбулося спільне засідання пісенно-туристичного «Клубу ветеранів туризму та бардівської пісні» під керівництвом Ігоря Королькова та поціновувачів авторської пісні "Голос як легенда...".  Ведучий - Ігор Олександрович розповів присутнім (48 чол.) про цікаві факти з життя та творчості відомого музиканта. Володимир Семенович був не тільки талановитим поетом і актором, але і неординарною особистістю. Протягом всього свого життя виділявся з оточуючого суспільства. Завдяки своєму сильному і цілеспрямованого характеру, він залишив слід у душах багатьох людей, поселивши в них любов і повагу до його творчості і життєвого підходуЗа результатами опитування ВЦІОМ, що проводилося 2010 року, Висоцький зайняв друге місце в списку «кумирів XX століття» після Юрія Гагаріна.
На заході звучали: поети -  Юрій Симонов, Віра Свистун, Ігор Дінін, Олексій Цапро-Добровольський, Володимир Цвілодуб. 
музиканти - Анатолій Корж, Анатолій Рибін, Група "Віват" (керівник - Тетяна Козловська), Олександр Дехтяр, Тетяна Доміловська.
Найбільше глядачів вразило виконання пісень В.Висоцького наймолодшим учасником заходу - Дімочкою Козловським. Йому всього 6 років, а він досить впевнено вже виконує твори улюбленого музиканта. 




























Автор відеороликів - Тетяна Козловська.



Немає коментарів:

Дописати коментар