понеділок, 16 січня 2017 р.

"На щастя, на здоров'я, на Новий рік" - народознавче свято

 
14 січня 2017 року, на Старий Новий рік, привітати шанувальників Грінівської вітальні та бібліотекарів Бібліотеки №15 з концертною програмою "На щастя, на здоров'я, на Новий рік" прийшов жіночий гурт "Осіннє золото" Голосіївського району. 
Художній керівник - Олена (Ковальова) Лєбєдєва.
14 майстрів пісенної народної творчості віншували присутніх колядками, щедрівками, українськими автентичними піснями, гумористичною поезією та запальним позитивом! 

Перед початком свята гості (14  чоловік), які вперше завітали до бібліотеки, ознайомились з нашим книжковим храмом, художніми виставками, відвідали музейні кімнати, вклонилися пам'яті загиблим захисникам України в Центрі творчості імені Олексія Дурмасенка "Корчуваий АРТ".




 





 По закінченню свого виступу, в другому відділені наші постійні друзі, творчі митці Грінівської вітальні дарували гостям свою майстерність. Відбулися виступи Жоржа Шанаєва, Бориса Кононека, Ігоря Дініна, Олександра Дубініна. А музиканти Анатолій Рибін, Наталія Кокарєва та дует "Отрада" (Наталка Кокарєва та Анатолій Корж) внесли свій неповторний колорит і завершили свято на високій ноті естетичної насолоди та позитиву.






За хлібосільною, традиційною гостинністю відбулася 
символічна "бібліотечна кутя" з чаюванням та спілкуванням.
Година народознавства викликала у користувачів почуття приналежності до свого родоводу та прагнення продовжувати і підтримувати традиції українського народу. Адже всі погодились, що наші традиції дуже оригінальні і цікаві. Від них віє магією рідної землі – це "бальзам" для душі, який надає нам, українцям, сил та наснаги.
Щиро дякуємо гостям за подарований чудовий настрій, величезне естетичне задоволення та знайомство з маловідомими народними піснями.

Немає коментарів:

Дописати коментар