суботу, 21 січня 2017 р.

"В гостях Грінівської вітальні" - пісенно-туристський Клуб ветеранів туризму та бардівської пісні



До Року туризму в Україні.
18 січня 2017 року бібліотека радо вітала своїх давніх друзів - пісенно-туристський Клуб ветеранів туризму та бардівської пісні під керуванням всесвітньовідомого спортсмена Ігоря Королькова (м.Черкаси). Він є багаторазовим призером Першостей Світу з вільної боротьби, греко-римської боротьби, дзюдо, самбо серед ветеранів активного туризму.  В 2012 році Ігор Олександрович отримав відзнаку «Кращий спортсмен з олімпійських видів спорту».
Ігор Корольков у Греції виборов срібну медаль світової першості!
 Загалом, Ігор Корольков де тільки не побував! Він прославлює високими спортивними досягненнями Україну далеко за її межами. У його спортивно-­туристичному арсеналі – Швеція, Швейцарія, Данія, Фінляндія, Нідерланди, Туреччина, Греція, Боснія і Герцеговина, Об’єднані Арабські Емірати, США та інші. Ми пишаємось дружбою з такою цікавою і творчою особистістю!
Зі словом привітання виступила завідуюча бібліотекою, керівник літературно- мистецького салону "Грінівська вітальня" - Алла Дубенюк.



Зустріч проходила в двох частинах.
Перша - музична - "Пісні нашого століття". В ній виступали барди, музиканти. Це Олександр Миронов, Анатолій Рибін, бард-група "Віват" (під керівництвом Тетяни Козловської), юний гітарист Діма Козловський,  Ігор Корольков.



В поетичному блозі читали вірші та прозу:
Віра Свистун, Олександр Миронов, Юрій Симонов, Олексій Цапро-Добровольський, Ірина Куликовська, Володимир Цвілодуб.






Друга частина безпосередньо була присвячена туристичним подорожам. Фото-слайд-шоу демонстував Ігор Корольков і присутні слухали захоплюючу розповідь про комбінований автомобільно-водний похід 4-ої категорії складності по Скандінавії зі сплавлянням по річці Пітеальвен в Швеції на катамаранах та каяках (одномісних надувних байдарках).   Екскурсійна розповідь ознайомила глядачів з країнами Європи: 
Польші, Швеції, Норвегії, Данії, Голландії та Германії.





Після переглянули авторські фотослайди і прослухали розповідь кандидата історичних наук Лариси Горбатової про подорож по Рівненській області України "Загадки "Тараканівського форту".







Зустріч відбулася дуже насиченою, було багато нової інформації, цікавих розповідей, захоплюючих віртуальних подорожей. Ми щиро дякуємо нашим друзям за змістовне позитивне дозвілля і висловлюємо надію про подальшу співпрацю!

Немає коментарів:

Дописати коментар