четвер, 12 січня 2017 р.

«Хай рік новий, Різдво Христове, вам подарують дні казкові…"


Новорічні свята, мабуть, найсвітліші свята в нашому повсякденному житті, які люблять і діти, і дорослі! Саме в ці дні у школярів канікули, є час і погратися, і відпочити, і з користю провести своє дозвілля. І бібліотека це саме таке місце, де можна отримати багато різноманітних емоцій, пізнавальної інформації, прийняти участь у спільних творчих заходах. 
«Хай рік новий, Різдво Христове,
Вам подарують дні казкові…».
Під такою назвою 5 січня 2017 року в бібліотеці відбулося літературно-мистецьке народознавче свято для мешканців Корчуватого. 
В ньому активними були і діти, і батьки.






















































Серед усіх цих традиційних видів святкування різдвяних свят особливою красою відрізняються піснеспіви, без яких складно уявити справжнє Різдво. У колядках насамперед прославляється Син Божий, який народився у Вифлеємі понад 2000 років тому, і якому судилося звільнити людство від гріхів своїм жертовним шляхом. І досі людство пам’ятає про цю дивовижну подію, про яку сповістила зірка. «Пастушки з ягнятком перед тим дитятком на колінця припадають, Царя Бога вихваляють», - співається у найвідомішій українській колядці «Нова радість стала». Таким радісним настроєм і було сповнене свято у бібліотеці, де кожен бажаючий мав змогу виявити свій талант декламування віршів і різдвяних колядок.
На закінчення заходу їхні зусилля були нагороджені солодощами від Діда Морозенка.
Бібліотекарі привітали всіх з наступаючим Новим роком і запросили здійснити цікаву бібліомандрівку "Різдвяною стежкою до щастя і добра", сповнену чудес, загадок, конкурсів.

Все це дуже колоритно гармоніювало зі сміхом і жартівним настроєм.



Різдвяна мозаїка
 «Хай Різдво у вашу хату принесе добра багато!» 




Святкова програма завершилася дарунками та смакуванням солодощів біля новорічної ялинки.



Немає коментарів:

Дописати коментар