неділю, 12 квітня 2020 р.

"Мій герой - це ти" - книжкова новинка

Запрет на выезд из Украины и ЧС еще в трех областях: Кабмин ...
МОЗ та ВООЗ презентували українську редакцію дитячої книжки про боротьбу з COVID-19 «Мій герой – це ти». Книгу створили за участі понад 1700 дітей, батьків, опікунів, психологів та педагогів зі 104 країн світу.
Як повідомляється на фейсбук-сторінці МОЗ, у книзі автори поділилися своїми історіями та досвідом боротьби з пандемією COVID-19. Електронна версія безкоштовно доступна ТУТ.
У Чернігові побачила світ нова книга – ЧЕline |
Книжку «Мій герой – це ти» створили Референтна група Міжвідомчого постійного комітету з психічного здоров’я та психосоціальної підтримки в умовах надзвичайних ситуацій за участі ВООЗ, UNICEF Ukraine, Управління Верховного комісара ООН у справах біженців, International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. Бюро World Health 
Organization Ukraine підготувало українську редакцію книжки для дітей усього світу, які зазнали впливу пандемії COVID-19.
Головні герої твору допомагають дитині зрозуміти емоції та почуття, які можуть виникати через пандемію COVID-19. Цю казку дитині чи невеликій групі дітей мають прочитати батьки, опікуни, психологи або педагоги. В публікації заявляють, що дітям не рекомендовано читати книжку самостійно без підтримки дорослих.
При сплаті податків обов'язково зверніть увагу на РЕКВІЗИТИ РАХУНКІВ«Мій герой – це ти» буде надруковано в кінці квітня 2020 року і передано дитячим онкологічним лікарням і дитячим будинкам в Україні.

Відгук Всесвітньої організації ЮНІСЕФ:
«Жизнь детей во всем мире в одночасье изменилась, ведь большинство из них живут в странах, которые ввели те или иные ограничения на передвижение людей, а также режим домашней изоляции. Эта прекрасная книга помогает детям понять и принять эти новые условия и научиться при помощи небольших поступков стать героями своей жизни».
Директор-исполнитель Хенриетта Фор

Немає коментарів:

Дописати коментар