середу, 7 листопада 2018 р.

"Тут кожен знайде для душі заняття..." - осінні канікули в бібліотеці

Осінь, осінь... Лист жовтіє.
З неба часом дощик сіє.
Червонясте, золотисте
Опадає з кленів листя.
Діти ті листки збирають,
У книжки їх закладають.
Наче човники, рікою
Їх пускають за водою.
З них плетуть вінки барвисті
Червонясті, золотисті.



Осінні канікули для дітей - це невеликий перепочинок у напруженому навчальному році. Вони проходять в той період часу, коли погода прохолодна, а в голові будуються плани, як би відпочити і чим зайнятися. Проводячи канікули в бібліотеці, читачі отримують позитивні емоції від зустрічей з добре знайомими і новими літературними героями. Підлітки поліпшують навички спілкування, розвивають інтелектуальні та творчі здібності, поповнюють багаж необхідних знань. Яскраві, професійні тематичні презентації, цікаві, розумні книги, виставки художніх робіт, музейні кімнати не залишили байдужими наших юних читачів! Але найбільш популярне і привабливе місце в цей час була зона вільного доступу до глобальної мережі Інтернет (WI-FI). 

Книжкова виставка жахів (до Хелловіна), яку розробила завідувач сектором Возняк Ганна, привабила не лише дітлахів, а ще й їхніх домашніх улюбленців!
Читаємо, граємо, книжки вибираємо!
























Куточок релаксу!






Пасмурна погода за вікном сприяла теплій атмосфері спілкування, де взаємодопомога та дитяча дружба допомогли провести незабутні годині бібліотечного дозвілля, повні позитиву та радісних емоцій.




















Осінні канікули з бібліотекою - це справжній виклик сірим будням! 


 
Провівши канікули в бібліотеці, читачі отримали позитивні емоції від спілкування з друзями, бібліотекарями і цікавими книгами!

Немає коментарів:

Дописати коментар