неділю, 11 листопада 2018 р.

"Ех, яблучко!" - вечір відпочинку в Грінівській вітальні з Віктором Глущенко

10 листопада 2018 року в Грінівській вітальні відбувся вечір відпочинку "Ех, яблучко!", приурочений до Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва. На творчу зустріч з шанувальниками поезії та авторської пісні був запрошений київський поет, гуморист, член Спілки письменників України Віктор Глущенко. 
Вступним словом про гостя розпочала літературно-музичний вечір завідувач бібліотекою Дубенюк Алла. 
Народився Віктор Михайлович 29 квітня 1939 р. в м. Суми. Закінчив Київський автомобільно-дорожній інститут. Автор книжок «И черный ангел в небесах», «Вот и кончилось лето», «Дом с белой крышей», «Продается артист», «Азбука начинающего поэта», «Геликон плюс», «Многогранность полного стакана», «1500 легкомыслей», «Летний джаз».

На заході приймали участь відомі київські митці, поети, музиканти: 
Микола Ковальов, Сергій Льовін, Сергій Бондарчук, Руслан Іщенко, Ігор Корольков, Валерій Войцехівський та інші. 
Звучали поезії у авторському виконанні, як давно відомі і улюблені нашою вишуканою публікою, так і нові поетичні твори. Гість представив нові збірки поезій, видані останнім часом. По закінченню бажаючі могли отримати поетичну збірку з автографом.
































Свято продовжилось за чаюванням у залі і всі охочі мали змогу представити свою творчість. 
Як завжди в Грінівській вітальні всі зустрічі проходять тепло, по-домашньому, невимушено. В цей день завітали до нас нові друзі. Приємно було зустріти нашу давню колегу - бібліотекаря Личкун Галину, з якою ми працювали ще в 80-х - 90-х роках в Харківській (наразі це Дарницька) Центральній Бібліотечній Системі під керівництвом незмінного директора, заслуженого працівника культури України - Головатої Оксани Володимирівни. 
(Наші щирі вітання вам, 
дорогі колеги!)



























 "Гітара по колу" в зеленій зоні релаксації  бібліотеки.


Ще довго всі гості не хотіли розходитися після такого душевного і цікавого спілкування. На сьогодні бібліотеки це, мабудь, єдине місце, де можна відпочити душею, отримати фізичну і естетичну насолоду, підвищити свій духовний рівень. Люди потребують душевної розради, позитивних емоцій і приємного спокійного спілкування з творчими особистостями, з близькими по духу співбесідниками. Завершився вечір посмішками, щирими словами вдячності всім присутнім, дружніми обіймами і надією на подальші цікаві зустрічі!
Щиро дякуємо нашим друзям, читачам, користувачам і митцям за підтримку і активну участь у житті нашої бібліотеки! 
Зі святом вас!  
Пов’язане зображення

Немає коментарів:

Дописати коментар