середу, 13 квітня 2022 р.

Радимо прочитати: Збірка «Україна: війна, мир і любов»


 Бойовий дух наших солдат підтримає книга 
«Україна: війна, мир і любов».

Це проєкт Всеукраїнського волонтерського руху за підтримки Ольги Богомолець. До збірка увійшли листи для захисників України, які написали українські жінки та дівчата. А зібрала їх в одне видання, за підтримки Всеукраїнського Волонтерського Руху, Заслужений лікар України, громадський діяч Ольга Богомолець. «Герою, ми всі, так само як і ти, чекаємо на завершення військових дій і твоє повернення додому і одужання. Нам разом буде необхідно зробити ще дуже багато - збудувати нову країну без корупції і брехні. Таку країну, де як на фронті, не брешуть, не зраджують, не крадуть, а служать своєму народу вірою, правдою, чесно і гідно, як справжні українці!», - пише Ольга Богомолець у вступному слові. Наші бійці відчувають, що діти та жінки, для яких вони є справжніми захисниками в ці часи, дійсно поряд з ними! І це надасть їм сил!
Ідея унікального видання «Україна: війна, мир і любов» зародилась у Ольги Вадимівни після відвідування військових госпіталів. Саме там, після спілкування з пораненими бійцями, з'явилося бажання показати безстрашним чоловікам і хлопцям, що вдома в них вірять і чекають, що саме вони - справжні Герої України, що творять історію своєї країни. Співавторами книги-збірки стали прості українки різного віку, різного соціального стану, з різних регіонів України - Львова та Одеси, Луцька і Слов'янська, Херсона та Тернополя, які написали листи солдатам зі словами любові, миру і підтримки. 

 
Пройде час, закінчиться війна, стануть стриманішими емоції. Але залишаться листи, в яких збережеться бойова історія України, історія народження Героїв та патріотів. І такі книги, як «Україна: війна, мир і любов» стануть яскравим підтвердженням єдності нашого народу. І не дивлячись на те, що книга видана в 2014 році, її  контент  і сьогодні дуже актуальний і потрібний. Чекаємо на перемогу і віримо Збройним Силам України. 
Слава Україні! Слава її героям!

Немає коментарів:

Дописати коментар