неділю, 1 жовтня 2017 р.

Збори громади Корчуватого з приводу обговорення Громадського проекту


 28 вересня 2017 року
в бібліотеці відбулося засідання громадської ради Корчуватого. Обговорювалося питання щодо підтримки проекту будівництва футбольного стадіону на території СШ № 273 по програмі Бюджету участі.  Організатором зустрічі виступив громадський активіст Євген Мироненко

Він розповів, що даний проект отримав підтримку Киян і пройшов попередній відбір, а також пройшов перевірку на відповідність критеріям та виставлений на голосування, яке розпочнеться з 30 вересня. Головна мета цього заходу - донести інформацію до широкого загалу мешканців мікрорайону для всебічної участі у голосуванні за цю корисну і потрібну справу. Також Євген ознайомив присутніх з презентацією цього проекту. Приємно відзначити, що на цих зборах був присутній директор спеціалізованої школи І - ІІІ ступенів № 273 з поглибленим вивченням української мови та літератури - Калита Віктор Михайлович та колеги-педагоги. 
 Керівник школи гаряче підтримав ідею про капітальний ремонт та відновлення спортивного майданчику - футбольного поля на території учбового закладу, поділився своїм роздумами та проінформував присутніх про нагальні питання та проблеми корчуватського закладу освіти.  


Немає коментарів:

Дописати коментар