середу, 2 листопада 2016 р.

"Поэт ли я? Не знаю..."




Кожна творча людина, а особливо та, яка пише вірші, іноді задає собі таке питання: "Поэт ли я?" і, як правило, завжди у неї виникають сумніви: "Не знаю...".
Ось і нашому гостю, Юрію Євсєєву, який прийшов на "творчу сповідь" до Грінівської вітальні 29 жовтня 2016 року, ці питання не дають спокою.
Юрій - цікава, неординарна особистість.
Уродженець Донбасу, проживав у місті Снєжном, але останні роки постійно з сім'єю мешкає в Києві.



За фахом - Юрій Євсєєвлікар-кардіолог, а за покликанням - творець! 
В цій людині дуже добре поєдналися дві іпостасі: він лікує і скальпелем, і словом! Справжній "сердечний поет" і "поетичний лікар"!
На вечорі прозвучали цикл патріотичних творів, присвячених героям-захисникам, рідному краю, вірній дружбі та взаємодопомозі. А також поезія та музика лірично-душевного жанру, гумористичні твори та короткі афоризми-мініатюри, які автор жартома називає "міні-от-Юри"!
Щира душевна сповідь , мелодійне виконання пісень, щемка та лірична поезія - все це викликало трепетний  відгук в серцях слухачів,  зацікавленість творчістю шановного гостя, і довгий час по закінченню офіційної частини виступу бажаючі не відпускали автора. Задавали питання, спілкувались, просили співати в куларах
"бо дуже сподобалось"!
























Юрій Євсєєв подарував біліотеці дві збірки своїх творів.
Авторський відеоролик
на пісню, присвячену бійцям "АЙДАРУ".

Немає коментарів:

Дописати коментар