вівторок, 26 квітня 2016 р.

"Центр творчості імені Олексія Дурмасенка "Корчуватий - АРТ" презентує... Із циклу "Бібліофест на Корчуватому" Ч.4






Розпочинаючи знайомство з нашою Бібліотекою, ми  в першу чергу обов'язково показуємо новим користувачам і друзям скромні здобутки і напрацювання, які протягом тривалого часу діють у нашому закладі культури. Це народознавча кімната "Материнська світлиця", музейний куточок Олександра Гріна, літературно-мистецький салон "Грінівська вітальня" і Центр творчості імені Олексія Дурмасенка "Корчуватий АРТ"
Ось і цього разу, в день проведення "Бібліофесту на Корчуватому"
16 квітня 2016 року, ми вирішили зробити свято Книги і Бібліотеки, свято творчого спілкування для всіх бажаючих! Для наших шановних гостей було проведена широкомасштабна екскурсія. Присутні познайомились з авторським проектом "Наш Альоша" (Меморіальна Стіна пам'яті імені Олексія Дурмасенка) художника, дизайнера Гліба Гржабовського - давнього друга Бібліотеки, батька загиблого кіборга Олексія Дурмасенка. Вшанували пам'ять всіх полеглих Героїв АТО і Небесної Сотні, що віддали своє життя за суверенітет і цілісність нашої держави. Гірка розповідь митця про свого загиблого сина Альошу вразила всіх. Гліб поділився сімейними спогадами, розказав про те, якими щирими друзями в житті вони були із сином, яким мужнім і свідомим ріс його Альоша. 
Зі свого боку бібліотекарі розповіли про свою роботу з патріотичного виховання дітей та молоді. Біля цїєї Меморіальної Стіни ми постійно проводимо години пам'яті для учнів, уроки патріотизму, вечори вшанування.
Потім гості переглянули виставку художніх робіт 
відомого кінорежисера, сценариста, художника, письменника - Олександра Муратова "Колажі мого життя", яка експонується в "Центрі творчості імені Олексія Дурмасенка "Корчуватий - АРТ" з 5 березня по 5 травня 2016 року.








Інноваційна програма "Бібліофест на Корчуватому" виявилася напрочуд цікавою, корисною і принесла задоволення і присутнім, і організаторам! Такі акції надають змогу більш широко популяризувати бібліотечну роботу, інформувати громаду і творчу спільноту про різноманітні заходи та послуги, які можна отримати (безкоштовно!) в бібліотеці, надає можливість вільного спілкування і обміну думками, поєднує друзів і зближує читачів!
Приєднуйтесь до нашої Бібліотеки, 
заходьте до нас, звертайтесь за порадою, 
а ми вас ніколи не розчаруємо!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар