пʼятницю, 13 вересня 2019 р.

"Сузір'я вічного й святого - дитяча книга на землі!" - бібліотечний День Знань

Ось і настав цей день - день Знань і старту нового навчального року. В Україні це свято відзначається  з 1984 року. Радісний осінній день, наповнений посмішками та квітами - свято всіх дітей! І, традиційно, після першого урочистого шкільного дня багато діток відвідує нашу бібліотеку! Гостями молодшого відділу були учні 3-го класу СШ №273 з вчителькою Журко Іриною Іванівною. Для них був підготовлений бібліотечний День Знань "Сузір'я  вічного й святого - дитяча книга на землі!". Наші спеціалісти-бібліотекарі Алла Синявська та Олена Гейко провели для дітей бесіду "Дитяча книга - маленьке віконце", розповіли про новинки української дитячої літератури, ознайомили з ілюстрованими книжковими виставками та провели літературну вікторину "Відомі українські письменники для дітей".
 
  Діти записувались на абонементі і з радістю брали книги додому.
Ось і настав цей день. День знань і старту нового навчального року. Хочеться побажати, щоб цей день не був причиною печалі, а запам'ятався довгоочікуваними веселими зустрічами, завзятим і дзвінким сміхом, новими цікавими знайомствами і пробудженням спраги до знань. Щоб сил і терпіння вистачило на весь прийдешній рік! Високих позначок, легких контрольних, цікавих уроків і вірних друзів, з якими все, що було вже сказано, легко здійсниться!

Детальніше читайте на УНІАН: https://www.unian.ua/lite/holidays/10670064-den-znan-2019-privitannya-z-pochatkom-navchalnogo-roku-u-virshah-prozi-ta-kartinkah.html

Немає коментарів:

Дописати коментар