суботу, 26 січня 2019 р.

"Vivat, юний талант!" - бібліознайомство

Вже протягом багатьох років нашу бібліотеку постійно відвідує родина Страшнюк - мешканці Корчуватого: бабуся Тетяна Михайлівна, мама - Вікторія Олегівна та їх улюбленець Даня.
Цей пост із циклу "юні і перспективні" ми присвячуємо саме йому - Страшнюк Данилу - учню 4-А  класу СШ № 273.  Народився Данічка в м. Києві 1 липня 2008 року в родині медичних працівників. З дитинства дуже жвавий,  допитливий, має багато різноманітних захоплень. Гарно навчається в школі, має хист до математики та англійської мови, але найбільше у вільний час любить займатися різними літературними конкурсами, створювати поробки з паперу чи природного матеріалу. Родина його залюбки підтримує, заохочує і всіляко допомагає у творчому розвитку. Даня багато читає, постійно відвідує бібліотеку, особливо його цікавлять журнали та книги із серії "зроби сам". Перед новим роком він створив і подарував бібліотеці об'ємні паперові сніжинки для стелі (25 робіт!). Ми з радістю прикрасили цими тендітними і красивими виробами стелю на молодшому відділі і дуже дякуємо Дані за творчість і дарунок!
А ще Данило любить танцювати! З листопада 2017 року він самостійно обрав собі нове хобі - бальні танці і записався у клуб "Темп". За час навчання він постійно  приймає участь у різноманітних районних та міських конкурсах бального танцю. Серед найбільш популярних і знАкових - конкурси: "Київські зорі", "Магія танцю", "Ліга танцю України" (ЛГУ). І всі вони приносять йому нагороди у вигляді кубків, медалей і дипломів. До речі, у квітні 2018 року він отримав престижний Кубок ЛТУ, 13 медалей та інші нагороди.










 Щорічно приймає активну участь у всеукраїнському конкурсі з української мови та літератури "Соняшник", аудіюванні з літератури. 
Коли ми готували цей матеріал і проводили бесіду з Данилом Страшнюк, нас вразило його відношення до своєї вчительки. З великою гордістю і повагою він розповів про Тамілу Олексіївну Авраменко -  завуча школи №273 та вчительку з укр. мови та літератури. Вона всіляко підтримує його бажання у творчому розвитку, допомагає
у вивченні свого предмету. Таміла Олексіївна залучила його до шкільного конкурсу "Спробуй себе в ролі журналіста". І ця тема дуже захопила Данила! Наразі він пише короткі статті для стіннівки, готує матеріал на  різну тематику і найближчим часом ми проведемо в бібліотеці презентацію цих заміток.
Коли ми запитали у Дані: "Яке ж твоє найбільше бажання в майбутньому?"  - він гордо відповів: "Хочу бути дизайнером одягу!"

Ось такі різносторонні вподобання у нашого юного героя і ми від усієї душі бажаємо, щоб ці світлі мрії обов'язково збулися, творчий порив неодмінно розвивався і приносив користь і Дані, і його оточенню, і в майбутньому - державі!


 
Пов’язане зображення

Немає коментарів:

Дописати коментар