пʼятницю, 25 січня 2019 р.

"Ціную себе - ціную оточуючих" - психологічний тренінг

24 січня 2019 року в бібліотеці відбулася зустріч з психологом, коучем, майстром душевного позитиву Альоною Лук'яненко на тему: "Ціную себе - ціную оточуючих".
 Завідувач бібліотекою Алла Дубенюк розпочала зустріч  короткою інформацією про доповідача, про те, що цей захід був організований при активній підтримці завідувача Бібліотеки сімейного читання Калюжної Любові Леонтіївни. Наголосила на тому, що тема людських стосунків у суспільстві, а особливо в жіночих колективах, є наразі дуже актуальною і потребує великої роботи над собою і над своїм оточенням.
 Тренінг був проведений у форматі активного навчання правильним навичкам поведінки, позитивного сприйняття навколишнього оточення, родинних зв'язків, розуміння своїх можливостей і подолання внутрішніх страхів та комплексів. Присутні активно включалися до роботи над собою, озвучували проблеми і спільно з коучем приймали вірне рішення їх подолання. Для відпрацювання одержаних навичок Альона застосовувала рольові ігри, психологічні тести, взаємне обговорення складних життєвих ситуацій. Зробила акцент на важливих моментах людських відносин: вчитися умінню слухати, поважати думку партнера та не порушувати особистий простір. А головна думка - це потрібно навчитися поважати себе. Тому що в цьому світі все віддзеркалюється, а в людських стосунках це проявляється дуже сильно. Який посил ти даєш оточуючим, таке відношення і отримуєш. 




По закінченні лекції відбулося 
 бурхливе обговорення особистих питань та консультацій спеціаліста. 
 Ми щиро дякуємо Альоні Лук'яненко за проведену роботу. Ми дізнались багато нового і отримали вичерпну відповідь на складні життєві ситуації. Також дякуємо Любові Калюжній за тісну і плідну співпрацю, за допомогу у проведенні бібліотечних заходів! Приємно, коли є взаєморозуміння і щира підтримка колег у нашій нелегкій (з психологічної точки зору!) бібліотечній професії, яка тісно пов'язана із щоденними людськими стосунками. 
Шануймося, бо ми того варті!

Немає коментарів:

Дописати коментар