вівторок, 22 січня 2019 р.

"Хрещення Господнє - свято Водохреща" - завершальні акорди різдвяно-новорічних свят в бібліотеці

...Ось-ось знімуть своє святкове вбрання наші ялиночки, заховаються у віддалені куточки книгозбірні їх яскраві тендітні кольорові прикраси, іграшки, карнавальні маски і будуть знову чекати свого зіркового новорічного часу.
...Але ми не сумуємо, а створюємо хвилинки позитивного спілкування для дітей та дорослих, даруємо їм святковий настрій, душевну гармонію і намагаємось зберегти ці приємні миттєвості у своїх світлинах. 

 Сьогодні, 19 січня 2019 року, в суботній святковий день, в бібліотеці відбулась літературно-поетична зустріч з київськими митцями: членом Спілки письменників України Віктором Глущенко, поетесою Юлією Єрмак, Оленою Щасною, Людмилою БєлогорськоюГенадієм Бєлогорським, музикантом Сергієм Льовіним та нашими юними читачами-користувачами. Для дітей була проведена бесіда біля книжкової виставки "Хрещення Господнє - свято Водохреща".



 Всім відомий театральний вислів "коли рушниця висить на стіні...".  Так от, коли гітара лежить на столі, то обов'язково знайдеться той, хто вміє нею користуватись. 
Сергій Льовін професійно впорався з цією місією і чудово доповнював літературно-поетичну атмосферу своїми музичними композиціями. Поети читали вірші, ділилися цікавими літературними знахідками, згадували веселі історії з особистого досвіду.
 Атмосфера, яка супроводжувала це зібрання, була напрочуд щирою, душевною, піднесеною. 

 По закінченні заходу всім захотілося відчути себе героями книжкових або карнавальних історій і закарбувати цей щемкий дитячий святковий настрій на згадку. А ми, бібліотекарі, як добрі феї, знаємо, як це втілити в життя.
 Далі - дивіться самі.)))



















Ялиночки наші справно виконали свою почесно-святкову місію 2018 - 2019 сезону і... знову будуть цілий рік відпочивати в бібліотечній комірчині. Але ми не прощаємось з ними, а тільки говоримо: 
"До нових зустрічей!"









 
 

Немає коментарів:

Дописати коментар