вівторок, 3 квітня 2018 р.

Благодійний дарунок від автора з Дрогобича - Михаїла Гранда!

2 квітня, зранку, саме в Міжнародний день дитячої книги, поштар приніс до нашої бібліотеки таємничий пакунок із міста Дрогобича.
На нас чекало приємне відкриття - дарунок від молодого автора Михаїла Гранда. Це нові художні видання - дві книги видавництва "Самміт-Книга" (2017) "Завжди поруч" та "Всегда рядом" (українською та російською мовами), (що приємно - з автографом!), рекламні буклети та інформація про автора. Маючи на меті допомогти бібліотекам України зробити свої книги доступним широкому загалу, Михаїл вирішив провести благодійну акцію та власноруч відправив до українських бібліотек 1500 примірників (собівартість яких 75 000 грн!).











Ми ознайомились з дарунком і бібліотекар Тетяна Бутко зробила інформаційну викладку одного автора на старшому відділі абонементу.
 Завідувачка бібліотекою Дубенюк Алла розповіла користувачам про автора, про його нову книгу. Цей твір у жанрі сучасна проза. Висвітлює наше сьогодення з різних ракурсів. Книга про кохання та дружбу. Про те, як не помилитися з вибором у важкий момент, як вірити в себе і йти до мети. У ньому порушуються актуальні проблеми суспільства та дається їх вирішення. А головний герой є представником сучасної молоді, яка може змінити наше життя на краще. Одразу ж зацікавились наші юні читачки, виявили бажання взяти ці книги. 


Картинки по запросу таланти твої україно ІнформацІя про автора: 
 Михаїл Гранд проживає в місті Дрогобичі Львівської області. Автор 6-ти книг. Працює в жанрі сучасної прози, детективу, трилеру, фантастики. Дебютний роман "Deus ex machina" був написаний у 18 років. Потім "Обратный Отсчёт", 2013 рік. За мотивами цієї книги написаний сценарій повнометражного фільму. Літературною діяльністю Михаїл почав займатися на старших курсах механіко-технологічного коледжу, де навчався на програміста. У 2015 році отримав другу освіту, вступивши до Дрогобицького педагогічного університету вивчати історію та правознавство.
 З 2013 року - член української асоціації письменників. 
Ось такі молоді, креативні і заповзяті таланти живуть з нами!
Ми дуже раді такому громадському вчинку пана Михаїла і щиро дякуємо за отримані книги. Зі свого боку ми запрошуємо його до нашої бібліотеки в Києві і готові зробити творчу зустріч з читачами! 
Щасти вам, Авторе!
  Нових видань і вдячних шанувальників!
******************************************************
 ПС: Цей пост я також ж виклала в соцмережу Фейсбук на свою сторінку. Було приємно отримати від Михаїла слова вдячності. Маємо надію на співпрацю! 
  ****************************************************
 

Немає коментарів:

Дописати коментар