понеділок, 2 квітня 2018 р.

Літературно-поетичний вечір "Розмова"

31 березня 2018 року в літературно-мистецькому салоні "Грінівська вітальня" відбулася творча зустріч "Розмова" 
 з митцями із Боярки - музикантом Сергієм Морозом та співачкою Наталією Горенко. 
 З вітальним словом до присутніх про відкриття весняного сезону творчих зібрань в бібліотеці виступила завідувачка бібліотекою, керівник Літературно-мистецького салону "Грінівська вітальня" -  
Алла Дубенюк.
Вона представила гостей і розповіла, що цей концерт – результат півторарічної роботи музикантів. 

  Сергій Мороз мешкає і працює в Боярці. Закінчив фізичний факультет Київського державного університету імені Тараса Шевченка (1983). Автор музики та співавтор багатьох пісень на власні слова та слова класиків української літератури: Тараса Шевченка, Василя Стуса, Василя Симоненка , Ліни Костенко... Лауреат Всеукраїнських конкурсів та фестивалів. Директор творчої агенції та учасник вокально-інструментального дуету "Простір музики", голова ГО «Боярське об’єднання музикантів «Адлібітум». 
NB: Ad libitum — у перекладі з латини — «вільно». У музиці,  термін «ad libitum» використовується для позначення імпровізованих частин твору, або частин твору, що використовуються у довільному темпі. Відповідна позначка — «ad libitum» — проставляється в нотному тексті. 
Наталя Горенко - співачка, керівник вокальної студії «Зорепад» Боярського будинку культури.
Окрасою концерту стало виконання авторських романсів. Кожній пісні передував поетичний уривок, який створював відповідну атмосферу, підсилював естетичне враження від дотику до прекрасного.
За нашою доброю традицією, кожен автор, що виступає, отримує на згадку кольорову афішу з логотипом Грінівської вітальні.

Постійний "архівіст"
співорганізатор творчих заходів "Грінівської вітальні"
 -
Микола Шошанні.

Творчий вечір пройшов чудово. Всі присутні отримали велике естетичне і душевне задоволення, спілкувалися в невимушеній атмосфері з артистами,
фотографувалися на згадку.



Немає коментарів:

Дописати коментар