пʼятницю, 28 квітня 2017 р.

"Мир живим і шана - загиблим..." - громадський патріотично-виховний захід


"Сто життів - нанівець,
Швидше б кату кінець 
і початок новій Україні...
Без вагань і прикрас
Хтось вмирає за нас, 
а точніше - за наше прозріння..."
Анна Багряна
27 квітня 2017 року в Центрі творчості імені Олексія Дурмасенка "ГГ-Корчуватий АРТ" біля Меморіальної стіни пам'яті героя, відбувся патріотичний захід для молоді, присвячений Дню примирення та скорботи
"Мир живим і шана - загиблим...".
Зі вступним словом виступили завідуюча бібліотекою Дубенюк А.І. та співорганізатор заходу - Гліб Гржибовський.
Хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих воїнів, поклали квіти. Були представлені гості та учасники: міська спілка ветеранів та учасників АТО Голосіївського району, ГО "Наше Голосієво", ГО "Голосіївська родина", патріотичний клуб "Честь і гідність", бійці АТО, учні Навчально-наукового центру професійно-технічної освіти Національної академії педагогічних наук України (ННЦ ПТО НАПН України), учні СШ 108, СШ 110, педагоги, представники ЦБС, громадські діячі та активісти. 
Від імені міської спілки ветеранів та учасників АТО Голосіївського району батько героя Олексія Дурмасенка - Гліб Гржибовський та радник спілки ветеранів та учасників АТО Голосіївського району - Андрій Дащенко вручили Пам'ятні Стенди загиблих героїв Голосієва СШ 108, Навчально-науковому центру, бібліотеці.











Виступає голова ГО "Наше Голосієво" - Дідушко Юрій (брат загиблого героя Олега Дідушка) з настановою для молоді.

Гліб Гржибовський (художник, громадський активіст, батько загиблого героя Олексія Дурмасенка) подарував гостям 
авторську настільну гру "Атака". 
Від імені педагогічного колективу ННЦ ПТО НАПН України заступник директора Христич Зінаїда Олександрівна висловила слова подяки всім організаторам та бібліотеці за плідну і таку потрібну співпрацю.
Бібліотекар по зв'язкам з громадськістю Голосіївської ЦБС - Логвиненко Зоя Антонівна дарує гостям газету "Культура та життя" з матеріалами про нашу діяльність.
 З теплим, емоційцним словом звернення до молоді виступила завідуюча Бібліотекою сімейного читання - Калюжна Любов Леонтіївна (на фото - ліворуч).

 Щиро дякуємо колегам 
Голосіївської ЦБС:

Кайдаш Р.А., 
Логвиненко З.А., 
Циндровській Л.О., 
Плужнику М.В., 
Борисеко Г.М., 
Калюжній Л.Л. 

Також приємно відзначити нашу тісну співпрацю з педагогічним колективом Навчально-наукового центру та, зокрема, з бібліотекарем Сушко В.В. 
Ваш високий професіоналізм, щире вболівання за майбутнє вихованців, батьківська турбота допомагає кожному з них реалізувати свої плани і задуми. Ви формуєте справжніх свідомих громадян, виховує в них найкращі моральні якості. Ваша невтомна діяльність надає можливість отримати гарну освіту, професійний досвід, опанувати хорошу професію і знайти своє місце в житті.
           ********************************    
На завершення з музичними патріотичними композиціями виступають:  Жорж Шанаєв (художник-графік, ліквідатор ЧАЕС, митець)                    






та артистка 
Ольга Джуваго.












Вічна пам'ять і слава Героям!

Немає коментарів:

Дописати коментар