понеділок, 6 березня 2017 р.

"На крилах весни" - творчий вечір Сергія Льовіна та Ольги Дробот


4 березня 2017 року в літературно-мистецькому салоні "Грінівська вітальня" зібралися друзі та шанувальники бардівської пісні та авторської поезії на творчий вечір Сергія Льовіна та Ольги Дробот 
"На крилах весни". 
Сергій Вікторович Льовін - професійний військовий, полковник у відставці. З 1974 по 200 рік навчався та служив у лавах Збройних Сил, працював начальником групи по зв'язкам з громадськістю Військового інституту Київського національного університету імені Т. Шевченка (ВІКНУ). Член журі, оргкомітетів та лауреат багатьох фестивалів та конкурсів поезії та авторської пісні. Автор двох книжок та 4-х студійних аудіоальбомів, також автор славеня (гімну)  військової розвідки України. 
Ольга Вячеславівна Дробот - доцент кафедри психології та педагогіки Університету сучасних знань, доктор психологічних наук. Видано дві монографії та більше 40 наукових статей. 













 
 Автори подарували свої книги бібліотеці 
і залишили автографи у "Гостьовій книзі" та на афіші.
 













Книжковий фонд поповнився виданнями -збіркою віршів та пісень  Сергея Лёвина "Найти себя". - Киев, 2012 ,
(де, до речі, є фото виступу автора в 2011 році в Грінівській вітальні) 
та навчальним посібником 
Ольги Дробот "Професійна свідомість керівника". - Київ, 2016. 





Щиро дякуємо!


















Після невеликого фуршету-чаювання у другій частині вечора для наших гостей виступали поети та музиканти. Тетяна Доміловська подарувала шанувальникам свої нові пісні, Наталія Гончарова виконала музичну композицію на піаніно, гість із Бородянки - виконавець Олександр Гніденко заспівав відомі українські пісні (глядачі спільно підспівували "Червону руту"). А поети Олександр Білоус (Неваляшка), Борис Кононенко (Бі Гуко - художник, поет), Ігор Дінін, Володимир Миколенко (Литита) поділились своїм творчим доробком. 









Дует "Отрада" (Наталія Кокарєва та Анатолій Корж) завершили концерт чудовим виконанням пісні на слова Тараса Шевченка "Така її доля...".




2 коментарі:

  1. Дуже змістовний та цікавий звіт! Велике дякую організаторам та всім учасникам заходу за підтримку та чудову атмосферу, яка панувала того вечора! Окрема подяка Миколі Шошанні та Аллі Іванівні за майстерно виконані фото.

    ВідповістиВидалити