середу, 15 березня 2017 р.

"Український доброволець - взірець патріотизму!" - в гостях у партнерів

14 березня 2017 року в  Спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням французької мови №110 імені К.Гапоненка Голосіївського району м. Києва відбулося урочисте вшанування 
"Український доброволець - взірець патріотизму!".
Учні школи, а також члени Патріотичного клубу "Діти патріоти" за підтримки військового комісаріату та директора школи Лариси Дубовик, провели захід до Дня українського добровольця. На запрошення наших друзів з Київської міської спілки ветеранів та учасників АТО Голосіївського району Гліба Гржабовського та Андрія Дащенка представники бібліотеки № 15 - Дубенюк Алла, Синявська Алла та Гейко Олена були присутні на ньому. Хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих героїв... В цей день ми низько вклоняємось тим, хто першими стали на захист своєї країни і тим хто зараз її боронить від російських окупантів.
Педагогічний колектив школи та учні 3-9 класів підготували змістовну і цікаву концертну програму. Андрій Дащенко вручив нагрудний знак "Народний захисник" бійцям-добровольцям. 




 


Завідуюча бібліотекою №15 
Дубенюк Алла 
від імені колективу 
виступила з вітальним словом і вручила квіти організаторам.













Учні патріотичного клубу "Діти патріоти" провели показовий виступ з надання першої невідкладної медичної допомоги при опіках кінцівок та пораненнях голови.




Боєць-доброволець Єгор Качкалда провів для бібліотекарів екскурсію до Музею «Гідність та Честь українців», який урочисто відкрився у цьому навчальному закладі 25 січня 2017 року. 







Вчитель молодших класів Письменко Оксана Дмитрівна підготувала музичний відеоролик. Приємною несподіванкою для нас було те, що в ньому використані фотографії з наших бібліотечних патріотичних заходів.


Спасибі всім, хто вшановує, зберігає пам'ять 
і допомагає нашим захисникам, добровольцям, волонтерам! 
Зі святом вас! Слава Україні!
Слава нашим доблесним захисникам-добровольцям!

Немає коментарів:

Дописати коментар