вівторок, 29 листопада 2016 р.

"У гості до веселих Бабусь-Ягусь" - по сторінках улюблених казок

 По сторінках улюблених казок мандрують з дітьми Синявська Алла та Куць Олена.
Саме в третю суботу листопада, починаючи з 2008 року, світ відзначає Міжнародний день ігор. 
Цілий тиждень з 18 листопада у нашому закладі було весело, гамірно та креативно. Але найбільше дітей захопила бібліомандрівка "У гості до веселих Бабусь-Ягусь", яка відбулася 19 листопада.  Юні друзі стали активними учасниками конкурсу "Впізнай мене" та вікторини "Казкової-загадкової". А в чиї руки потрапляв чарівний шар, той співав пісні казкових героїв і танцював. Діти отримували завдання у телеграмах від книжкових персонажів. А читання казок під музику при свічках було таким незвичайним! І закінчилася захоплююча мандрівка фотосесією: 



















"Ось вам мітли-літаки-
Кличуть в путь нові казки!"
Мабуть, ще ніколи Бабусі-Ягусі не були такими дотепними, гостинними та милими. Казки дарують нам відчуття дива та спокою. Тому приємно відволіктись від метушливої реальності й зануритись в чарівний світ. Наші юні читачі побажали, щоб "казковим" був кожен день у бібліотеці, а ми, дорослі, подякували за можливість повернутися в дитинство.






Дуже весело працювали і за допомогою бібліотекарів перевтілювалися в жартівливих книжкових персонажів учні 6-го класу СШ №273:
Богдан Остапець
та 
Денис Мартинюк.





 До нових зустрічей!












Автор ідеї; текст: Синявська Алла
Фото: Куць Олена

Немає коментарів:

Дописати коментар