четвер, 10 листопада 2016 р.

"О, ні! Країна наша не загине! Є сила в ній - душа єдина!" - зустріч молоді з кіборгом Олегом Завілінським



У рамках патріотично-виховних заходів "Наш Альоша", в Центрі творчості імені Олексія Дурмасенка "Корчуватий АРТ" відбулася зустріч з захисником України, кіборгом з позивним "Дід" - Олегом Завілінським. Це - бойовий друг, побратим і вірний товариш Альоші, вони разом воювали, Олег був його командиром. 
В даний час він приїхав у коротку відпустку і знайшов можливість завітати до нас, вклонитися пам'яті свого друга Олексія, покласти квіти до Меморіальної стіни пам'яті...  
Олег Завілінський з перших днів військових дій в Україні на передовій. З 2014 року добровольцем пішов у 93 бригаду, захищав Донецький аеропорт. Наразі він воїн-контрактник, служить в 57 бригаді, захищає кордони південних рубежів від російських загарбників біля окупованого Криму.
Спільно з батьком Героя Глібом Гржабовським відбулася душевна бесіда з нашою молоддю - учнями старших класів СШ 273. Діти дізналися про героїчий шлях Олексія, про службу на передовій, про тяжкі воєнні будні українських бійців. Їм було все цікаво, задавали питання, дивилися експозицію фотографій, нагород, особистих речей нашого Альоші.



Колектив бібліотеки №15, головний спеціаліст
 по масовій роботі ЦРБ імені М. Некрасова Логвиненко З.А., користувачі та читачі бібліотеки висловлюють глибоку вдячність, повагу і шанування всім нашим воїнам-захисникам, які оберігають наш мир, наш спокій і ціною свого життя і здоров'я роблять все можливе і надможливе, щоб ми могли вільно жити, вчитись і працювати. 
Низький вам уклін і глибока шана, дорогі наші Герої!  
Герої наші з нами навіки!

Немає коментарів:

Дописати коментар