пʼятницю, 24 січня 2020 р.

"Герої не вмирають! Вони навіки з нами..." - вечір-пам'ять


...В грудні 2014 році куля російських найманців підступно обірвала життя молодого патріота, добровольця-кіборга, захисника України Олексія Дурмасенка... Ця трагічна подія глибоким болем відгукнулася в наших серцях. На початку 2015 року в Бібліотеці №15 для дітей в рамках проекту "Центр творчості "ГГ Корчуватий АРТ" відбулося відкриття Меморіальної стіни пам'яті імені О.Дурмасенка - нашого Альоші. За п'ять років (2015-2019р.р.) в бібліотеці було проведено багато патріотичних зустрічей з його друзями-побратимами, кіборгами, військовими капеланами, які особисто знали Альошу та захищали разом з ним свою рідну Україну. Для учнів, студентів та молоді постійно відбувалися уроки пам'яті, години героїзму, історичні лекції, екскурсії, літературно-музичні вечори-спогади та ін.
(Архівні фото 2015-2019 р.р.)












Наразі в нашій бібліотеці реконструкція та капітальний ремонт і у зв'язку з цим ми передали на тимчасове зберігання цю експозицію в Бібліотеку ім. М.Стельмаха. Разом з батьком Героя, автором ідеї, організатором та виконавцем цього задуму Глібом Гржибовським за декілька днів її було встановлено в бібліотеці. Ми вдячні нашим друзям-колегам, зокрема, завідувачу Дрозденко Надії Гордіївні за підтримку і розуміння.  18 січня 2020 року відбулося урочисте відкриття Меморіальної стіни пам'яті Героя "Навіки з нами" на новому місці. Відкриття було приурочене Дню пам'яті кіборгів (16.01.2020) та 5-й річниці (29.12.2014) загибелі Альоші.  Для відвідувачів експонувалась виставка художніх робіт Олексія Дурмасенка та його батька-художника Гліба Гржибовського. Наші працівники бібліотеки Бутко Тетяна та Куць Олена долучилися до проведення цього  заходу.
   
Ми завжди будемо пам'ятати дорогих захисників
 і розповідати про ці трагічні сторінки сучасної історії  
нашої України молодому поколінню.
Навіки в наших серцях!

1 коментар:

  1. Do you understand there's a 12 word phrase you can speak to your man... that will induce deep feelings of love and instinctual attractiveness for you buried within his heart?

    That's because deep inside these 12 words is a "secret signal" that triggers a man's instinct to love, treasure and look after you with all his heart...

    12 Words Who Fuel A Man's Love Response

    This instinct is so built-in to a man's brain that it will make him work harder than before to take care of you.

    Matter-of-fact, triggering this all-powerful instinct is absolutely binding to having the best possible relationship with your man that as soon as you send your man one of the "Secret Signals"...

    ...You will soon find him expose his mind and soul to you in such a way he haven't expressed before and he will distinguish you as the one and only woman in the universe who has ever truly attracted him.

    ВідповістиВидалити