суботу, 18 травня 2019 р.

"В серці кожної людини йде з любов'ю Мамин день!" - виставка дитячих творчих робіт

З днем родини - віршi З 17 по 31 травня 2019 року в бібліотеці на молодшому відділі експонується виставка дитячих творчих робіт "В серці кожної людини йде з любов'ю Мамин день!". Діти спільно з бібліотекарями підготували виставку своїх робіт та ілюстровану книжкову експозицію до Дня Матері та Міжнародного Дня сім'ї "Сім'я - це слово дороге, у слові цім тепло і ласка!".
 
 З незапам’ятних часів сім’я була і залишається основою основ, як запорука продовження роду, виховання дітей, майбутніх громадян своєї країни.
  Біля книжкової виставки відбулася бесіда для юних читачів
«Рідна домівка, рідна сім’я – тут виростає доля моя».














А бабуся нашого постійного користувача, учня 4-а класу СШ № 273 Страшнюка Данила - Тетяна Михайлівна, принесла роботи свого онука, які він підготував на нашу виставку. Це плетіння із газетних трубочок, оздоблені вишивкою картини. До речі, Даня дуже любить займатися hand-made і заповзято вивчає різні види цього мистецтва, пробує знайти для себе найцікавіший. А родина хлопчика підтримує його творчі пошуки і всіляко допомагає йому в реалізації бажань!
 У наш час хенд-мейд поширений майже по всьому світу і включає в себе найрізноманітніші техніки від вишивки, квілінгу, декупажу і ручного розпису по тканині до карвінгу, макраме і різьблення по дереву. Для багатьох hand-made є прекрасною можливістю висловити власну душу і самовиразитися. Саме тому такі вироби дуже високо цінуються, адже містять в собі частинку душевного тепла майстра. Напрямків для самореалізації по цій темі дуже багато. Це (крім вищезгаданих): скрапбукінг, квілінг, фелтінг, топіарій, вироби з полімерної глини та шкіри, ошібана, ляльки-мотанки та іграшки, печворк, макраме, в’язання, бісероплетіння – ці та багато інших видів рукоділля доступні для усіх бажаючих . 
Не дарма ж в народі кажуть: "Було би бажання, а можливості знайдуться!" На жаль, сам юний митець в цей день прийти не зміг через завантаженість шкільними справами. Але його роботи ми оцінили:











































Згурська Юлія та Давидова Аліна знайомляться з виставкою.


Черенков Сергій - учень 7-Б класу СШ № 273 відвідав бібліотеку 16 травня, у Міжнародний День вишиванки, і ознайомився з виставкою дитячих робіт.

Немає коментарів:

Дописати коментар