неділю, 28 квітня 2019 р.

"Хай буде з нами великодня казка" - родинне народознавче свято

Є багато свят, які люблять зустрічати українці. Але одним з головних - це весняне свято Великдень. Воно несе з собою віру, надію і любов і духовне очищення. Ми повертаємося до наших джерел, до віри і тому свято Пасхи для нас стає чимось більшим, ніж просто червоний день календаря. 27 квітня 2019 року в "Материнській світлиці" бібліотеки відбулося яскраве народознавче родинне свято "Хай буде з нами великодня казка" за участю юних користувачів бібліотеки, батьків, людей з обмеженими фізичними можливостями та громади Корчуватого. На молодшому відділі присутні знайомились з книжковою виставкою "Свята Паска йде до хати - будемо її стрічати!", яку підготувала головний бібліотекар Алла Синявська.  Розпочав захід вітальним словом Сергій Майструк. Присутні мали змогу активно долучитися до обговорення, вітали друзів і рідних зі Світлим Воскресінням Господнім. Учні СШ №273 підготували поетично-музичну композицію. На свято були запрошені наші постійні друзі з християнської організації "Церква Примирення", які прийшли з пасхальними дарунками. А родина Муравйових - Олександр та Надія подарували свій поетично-музичний дарунок.

 











 








 





 Після закінчення урочистої частини присутні мали нагоду поспілкуватися біля книжкової виставки, потім долучилися до святкового столу.
 Також наші постійні користувачі, мешканці Корчуватого, родина Клованич - Олена та її донька Вероніка. Вони дуже люблять приходити до бібліотеки, але, на жаль, фізичні проблеми дівчинки не так часто дозволяють це зробити. Вероніка має тяжку хворобу і тому може пересуватися тільки в інвалідному візочку. Дівчинка має великий дефіцит у спілкуванні. І тому відвідини таких позитивних заходів надає їй нових приємних емоцій і додає радість.
















Ось така чудова атмосфера була в цей день у нашій бібліотеці. Дякуємо вам, друзі!

Немає коментарів:

Дописати коментар