четвер, 29 листопада 2018 р.

"У центрі Всесвіту - дитина" Ч.3 - екскурсія для "першачків"

22 листопада 2018 року. Знову в бібліотеці людно, гамірно і весело. До нас у гості прийшли непосидючі "чомусики" - учні 1-А та 1-Б класів СШ №273. Організували цей захід у рамках циклу "У центрі Всесвіту - дитина" вчителі молодших класів Скибенко Ірина Володимирівна та Панкратова Оксана Володимирівна. 
Ці діти вперше прийшли до бібліотеки і були приємно вражені нашим дитячим закладом, від знайомства з доброзичливим і привітним колективом, з цікавими книжками, художніми виставками, малюнками і дитячими поробками. Зустрічала гостей завідувач бібліотекою Дубенюк Алла Іванівна, провела оглядову екскурсію та виховну народознавчу бесіду в "Материнській світлиці". На абонементі молодшого відділу провідний бібліограф Гейко Олена Петрівна провела першокласників у країну, де живуть мудрі чарівники - книги, ще розповіла всім про правила користування бібліотекою та ознайомила з презентацію своєї авторської книжкової виставки-конструктора "Книжкове місто". 













Де живуть книжки? Як знайти потрібну книгу? 
На ці та інші питання доступно розповідали бібліотекарі.























Алла Дубенюк ознайомила малят з чарівною кімнатою "Материнська світлиця", доступно розповіла про  українські традиції, показала вироби народних митців, колекцію вишитих рушників, демонструвала творчі роботи юних художників.

























"А нам сподобаалооооооось в бібліотеці!"
"Ми обов'язково сюди ще повернемось!!!"

Немає коментарів:

Дописати коментар