пʼятницю, 19 січня 2018 р.

"Поетичне новоріччя" - святкове засідання в музейній кімнаті О.Гріна

13 січня 2018 року, в переддень Старого нового року, в Музейній кімнаті Олександра Гріна при Бібліотеці №15 відбулося святкове зібрання друзів "Поетичне новоріччя".
Представники київської поетичної студії "Мрія", музиканти, актори, шанувальники різноманітних творчих талантів зібралися в цей день для спільного обговорення майбутніх планів, для показових презентацій власних творів, просто відчути святковий настрій та різдвяний дух в тісному колі однодумців. І як показує досвід, найкраще проводити ці зібрання в бібліотеках! Тут є неповторна атмосфера тепла і затишку, привітні професіонали-бібліотекарі, які завжди радо приймають своїх користувачів і люб'язно надають їм всебічну інформацію, підтримку та допомогу.
 В цей день свою творчість дарували присутнім київські митці:
Ольга Кондратенко, Юлія Єрмак, Валерій Навойчик, актор Валерій Войцеховський, Анатолій Рибін, Анатолій Корж та Наталія Кокарєва (дует "Отрада"), шанувальники високої поезії та бардівської пісні та прихильники-книголюби. По закінченні офіційної частини гості фотографувалися біля ялинки, знайомилися з бібліотечними виставками та музейними експозиціями, грали на піаніно.
 





Немає коментарів:

Дописати коментар