пʼятницю, 1 липня 2016 р.

"Ми вміємо святкувати, ми вміємо працювати!"



"Ось тому нам і   потрібно,  
дуже-дуже нам потрібно,   раз на місяць необхідно  мати санітарний день!"
Цей уривок поетично-жартівливого вірша ми "запозичили" у наших колег Бібліотеки імені М.Коцюбинського, тому що сьогодні, 30 червня 2016 року, у всіх публічних бібліотеках міста проходить санітарний день. 
Ось і наш "головний Мийдодір" дитячого закладу, непосидюча бджілка-трудівниця санітарно-гігієнічного облаштування приміщення, креативний бібліодизайнер "Материнської світлиці", ідейний натхненник народознавчих куточків, прибиральниця, яка вже понад 30 років! слідкує та підтримує книжковий храм в належному стані - Шишко Лідія Яківна вирішила грунтовно підійти до цього дня. Разом зі своїм колегою, помічником, за сумісництвом - чоловіком - Шишко Іваном Івановичем заповзято взялися за наведення чистоти зовнішнього фасаду бібліотеки. Напередодні вони придбали вапняні білила, чорну фарбу для вхідної решітки (бо трішки вже іржа на ній з'явилась), щіточки, цемент, пральний порошок і т.д. і... почалося!!! 
Як говорять мудрі люди: 
"Введи в традицию уборку, что б видеть чистой свою норку!" 
 Без зайвих слів короткий фотозвіт:















Ось результат!


 








 А іще Лідія Яківна "погрожувала" нам найближчим часом освіжити в музейних кімнатах всі штори-тюлі-занавіски, а потім і до рушників добратися! Йой, шо то воно буде?!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар