четвер, 12 листопада 2015 р.

"Колокольный ветер"


7 листопада 2015 року в рамках проекту "Грінівська вітальня" відбувся авторський вечір молодого київського поета та барда 
Дениса Голубицького "Колокольный ветер".
Денис - корінний киянин, народився в 1977 році. Закінчив НТТУ Київського Політехнічного інституту, має диплом інженера-механіка.
Доречно сказати, що цей учбовий заклад в свій час закінчили його батько - відомий бард, засновник студії "Росток" - Аркадій Голубицький та дід.
Денис Голубицький - досить знаний і відомий автор у колах київської поетичної-музичної спільноти. Його творчість пронизана глибоким знанням рідного міста, палкою любов'ю до Києва, його красивих, затишних вулиць. Він вміє чудово, поетично оспівати рідне місто, його людей, природу. Пісні пише, в основному, на свої вірші, а також на вірші Ю.Левитанського, Ю.Візбора, Б.Окуджави, О.Фокіної, В.Єгорова, Аркадія Голубицького. Виконує їх на шестиструнній гітарі.
Перша пісня "Просто ты мне нравишься" написана в 1993 році.
Учасник конкурсів та фестивалів "Співочі діалоги" (Київ, 1996 — дипломант), "Чумацький шлях" (Київ, листопад, 1998 — гран-прі), Український фестиваль авторскої пісні (2000 — 2003). 
Були відмічені пісні "Романтика", "До свиданья", "За окошком", "Березань".
Приймав участь в радіопередачах про авторську пісню (1996-2003): "Гитара по кругу" (радіостанція "Киевские ведомости", радіо "Рокс-Украина"); "Авторська пісня" (студія "Майдан" радіо "Голос Києва"), "Співочі діалоги" радіо "Z"); 1-го каналу Українського радіо; в телепрограмі "Доживем до понедельника" (ТРК "Гравіс"), 1999.
В його творчому доробку знаходяться аудіокасети - "Снежинка посреди зимы" (студія TRM, Київ, 1999), а також поетично-пісенні  збірки - "Краешек тайны", "Счастье мое невозможное", "По ступенькам аккордов" (2002, самвидав).
Ведуча заходу - завідуюча бібліотекою,
керівник літературно-мистецького салону 
"Грінівська вітальня"
Дубенюк Алла розпочинає творчий вечір і 
представляє гостя - 
Дениса Голубицького.



 Дружина Тетяна - перший критик, 
порадник, помічник Дениса - завжди поряд.


Головний спеціаліст по зв'язкам з громадкістю ЦБС Голосіївського району - 
Логвиненко Зоя 
ділиться своїми враженнями від творчості автора.

Відео відомої пісні Б.Окуджави "В городском саду..."
виконують сімейний дует 
Аркадій та Денис Голубицькі.


Вечір пройшов у чудовій атмосфері високої поезії. 
Присутні та шанувальники отримали велику насолоду та естетичне задоволення від ліричних мелодій, нових віршів 
та просто спілкування з молодим талантом
Денисом Голубицьким.

Немає коментарів:

Дописати коментар