середу, 11 березня 2015 р.

"Хмари любові" Творчий вечір Олександра Вороха

У переддень міжнародного жіночого свята - 8 Березня в літературно-мистецькому салоні "Грінівська вітальня" відбувся концерт київського автора-виконавця, поета, композитора 
Олександра Вороха 
з програмою 
"Хмари любові".
Олександр Ворох - лауреат і дипломант міжнародних фестивалів авторської пісні у Києві, Дніпропетровську (гран-прі), Черкасах, Гомелі, Сумах, Вінниці, дипломант престижного фестивалю "Платформа" на Мастрюківських озерах (Старий Грушинський, 2012). Був майстром та членом журі на фестивалях "Лісова фієста" (Боярка), "Острів" (Київ), Мі-Сі-Соль (Житомир), "Сонячний зайчик" (Запоріжжя), гостем на фестивалях "Тетянин день" (Вентспілс, Латвія), "Мартовский кот" (Запоріжжя), "Балаклавські канікули" (Севастополь), виступав із концертами у Києві, Дніпропетровську, Житомирі, Львові, Чернівцях, Сумах, Запоріжжі, Вінниці, Ризі, Одесі тощо сольно або в дуеті з дружиною Аліною Михайлюк. Є автором музичного проекту "Тут і зараз", директором Київського фестивалю авторскої пісні та поезії "Острів" ім. Довлєта Кєлова.

Також Олександр є частим гостем на заходах, де хочуть почути інтелектуальні пісні під гітару. Це класика авторської пісні, родзинки радянської естради,пісні з кінофільмів, українські пісні, російський рок, не кажучи вже про власні пісні.











Виступає Тетяна Доміловська.


Своєю казковою прозою ділиться Геннадій Білогорський.
Вірші читає постійна користувачка та шанувальниця 
Грінівської вітальні - педагог-філолог - 
Людмила Білогорська.
Фото на добру згадку!

Немає коментарів:

Дописати коментар