пʼятницю, 8 грудня 2017 р.

"Права людини - гарантія розвитку людства" - тиждень права

З 4 по 11 грудня 2017 року в бібліотеці проходить тиждень права "Права людини - гарантія розвитку людства". Бібліотекарі підготували одноіменну ілюстровану книжкову виставку і щоденно проводимо бесіди, обговорення, перегляди для різних категорій користувачів. 
 Правове виховання – це прищеплення знань та поваги до чинних законів і норм права, формування активної позиції щодо протиправних і антигромадських дій.








 За цей час бібліотеку відвідали та ознайомились з даною темою викладачі та учні Навчально-наукового центру професійно-технічної освіти НАПН України, бібліотекар цього закладу Сушко Валентина Василівна, майстри виробничого навчання:  Кірнос Ольга Федорівна, Накорчевська Ольга Леонідівна, Конончук Юрій Веніамінович.




Також 5 грудня завітав дільничий інспектор поліції Голосіївського району Буренко Василь Якович.
 
До Дня Збройних Сил України (6 грудня) приємно було бачити в гостях бібліотеки і привітати бійця АТО, захисника України  Шияна Андрія (позивний "Гора"). Йому всього 21 рік, а вже два роки він на війні, захищає рідну землю. Має нагороди, проводить велику громадську і волонтерську роботу. Він виступив перед молоддю, розповів про службу, своїх побратимів.

Немає коментарів:

Дописати коментар