понеділок, 7 серпня 2017 р.

"Нова зустріч з давніми друзями" Ч.2

Продовжуючи тему виступу американської гості Лії Чернякової, що відбулася 15 липня 2017 року в Грінівській вітальні бібліотеки (див.Ч.1), хочеться відмітити, що на зустріч з поетесою прийшло багато творчих шанувальників поезії та авторської пісні. І, як завжди, в другій частині вечора, ми даємо можливість показати свої таланти, здобутки, зробити презентацію нових робіт всім бажаючим митцям. 





Олександр Миронов - київський поет, музикант, художник. До речі, на цьому заході Олександр передав дарунок  - особисту гітару і збірку своїх поетичних творів для наших воїнів-захисників Яну Апрілю - музиканту, автору-виконавцю, волонтеру. Ян найближчим часом їде з концертами на передову і цей дарунок для наших бійців буже дуже доречним!
























Ян Апріль завжди бажаний гість в Грінівській вітальні.
Його пісні і виконання нікого не залишають байдужими і завжди викликають море емоцій у глядачів!









Сергій Бондарчук - київський музикант, широко відомий виконанням пісень Володимира Висоцького.
Наші прихильники завжди з радістю чекають на виступ цього харизматичного і талановитого виконавця. 





Поетеса Ліна Федорченко читає власні вірші. До речі, вона є засновником творчого ордену "Корни неба", який з успіхом презентували в нашій бібліотеці в червні 2013 року спільно з Лією Черняковою (США), Кірою Костенко (Франція) та Ксаною Коваленко (Україна).






Музикант Руслан Іщенко - давній друг бібліотеки і прихильник Грінівської вітальні - виконав низку українських та зарубіжних пісень. 









Нові друзі - нові імена.
 Поетеси Валентина Швежикайте (м. Київ) та Лариса Новацька-Кузьомко (м. Біла Церква) завітали до нас вперше. Після знайомства вони виступили в Грінівській вітальні і презентували свою творчість. 

















Пані Лариса подарувала бібліотеці збірку авторських поезій "Сповідь душі", яка вийшла у Білій Церкві в 2015 році. 
"Творче натхнення - це, на мій погляд, Божий дар, іскра Божа, яка дається не кожному.







На сторінках книги авторка вплітає у вінок життя "пахучу м'яту, барвінок, колоски жита, ромашку і калину...", дозволяє собі побачити, як "голубить ромашку старий вітерець", почути, як "роса бринить на спориші", чи "золота осінь природу вкриває".










Відомий в Голосіївському районі жіночий аматорський колектив "Голосіївське відлуння" також завітав до нас на гостини і порадував виконанням українських народних пісень.





Організатор  і декламатор колективу - Романчук Галина Василівна виконала віночок гумористичних віршів та байок відомих українських поетів-класиків: Павла Глазового, Андрія Сови та ін. 














Наш постійний відеооператор і фотограф Микола Шошанні традиційно зберігає найкращі миттєвості виступів!



Після основної частини творчої зустрічі відбулося
душевне спілкування однодумців у вільному форматі. 










Коли до бібліотеки приходить Ян, то навколо нього гуртуються прихильники-музиканти та шанувальники його творчості. Колоритна особистість, талановитий автор, невгамовний виконавець, улюбленець публіки і чудовий співрозмовник, він створює навколо себе приємну атмосферу свята і творчого спілкування! А в тандемі з "колегами по цеху" - Сергієм  Бондарчуком та Русланом Іщенком - це фонтан пісень, емоцій, жартів і нових їдей! "Мушкетери з гітарами" - так жартома називаємо цих музикантів.
... Ось так завжди в теплій дружній атмосфері відбуваються традиційні вечори в нашій бібліотеці!
Книга і музика завжди з нами!


Немає коментарів:

Дописати коментар