вівторок, 29 серпня 2017 р.

«Скільки сонця, скільки світла нам дарує красне літо!» - серпневе книжково-ігрове дозвілля


Літо добігає кінця, але у спілкування з книгою не повинно бути жодних перерв. Адже книга - це один з головних засобів навчання, розвитку та душевної насолоди.
Протягом найдовших шкільних канікул бібліотека проводила  літню акцію
«Скільки сонця, скільки світла  нам дарує красне літо!»
Спілкування з книгою допомагає оволодіти певними знаннями, прилучає до культурних надбань і цінностей українського народу, його звичаїв і традицій.
Читати систематично й осмислено дітей навчає школа, а бібліотека допомагає залучати учнів школи до читання книжок, пропагує книгу, розвиває художній смак і самостійність дітей.
Наш колектив підготував та провів літературну годину-гру «Світлішає на світі, коли читають діти!» , голосні читання  «Літо з книгою» ,  "Улюблені європейські дитячі письменники"
Провідний бібліограф Олена Гейко проводить майстер-клас.






















Маленьких книголюбів дуже цікавлять казки. 
Особливо коли це проходить в творчій музично-ігровій формі. Адже казка - це дитинство людства і його мудрість.


итайте і слухайте казки, легенди, пісні, прислів'я, приказки, притчі… вони навчать вас любити і розуміти прекрасне, природу, рідну землю, бути чесними і працьовитими. Нехай вони ідуть по світу, нехай живуть серед нас, сіють доброту і мудрість, навчають, як треба по правді жити".

Біля бібліотеки проводилися хвилини вільного читання, майстер-класи з малювання, діти знайомились з новинками літератури на природі. Бібліотекарі підготували для читачів дивовижні подорожі в море цікавих книг і яскравих журналів. А ще в бібліотеці діти знаходять друзів, однодумців, чудових співрозмовників, з якими цікаво читати, грати, розгадувати ребуси, загадки, малювати, творити – розважатися!


Вибираємо найцікавіше!










































Наприкінці літніх канікул, щоденно, з 14 по 19 серпня, на майданчику біля бібліотеки працював дитячий християнський табір спільно з нашими партнерами - корчуватською громадою  "Церква Примирення". Разом з педагогами СЗШ №273, батьками, громадськими активістами та бібліотекою протягом тижня для дітей мікрорайону була організована цікава і корисна програма. Поєднання оздоровчих спортивних ігор на природі з годинами краєзнавчих подорожей мальовничими куточками Жуків острова, острова Коник викликали у дітей чудовий настрій і емоційне піднесення. Також пізнавальні бесіди з захоплюючими пригодами, вражаючими історіями яскраво перепліталося з різними рухливими конкурсами, творчим відпочинком за створенням цікавих саморобок, душевного спілкування з друзями. 


















Вчитель історії та народознавства СШ №273 
ЛАВРЕНЧУК Тетяна Семенівна проводить бесіду-вікторину.































Природі, сонцю, квітам радіють наші діти!

Наші юні читачі дуже полюбляють такі заходи. 

Немає коментарів:

Дописати коментар