четвер, 13 липня 2017 р.

"З Днем народження, дорога наша Анєчко!" - вітаємо нашу читачку Анну Косцову

Світлина від Анни Косцової.Від щирого серця вітаємо нашу красуню, нашу надію, майбутнє України  - талановиту Анічку Косцову з Днем народження!

В свій час, а саме 02.06.2015 року ми писали про неї в нашому блозі "Аня Косцова - гордість Корчуватого - гордість України!".
З п'яти років Аня відвідує нашу бібліотеку, приймає участь у творчих заходах. Ми тішимось такою читачкою, це мрія всіх бібліотекарів - мати таких свідомих, талановитих, активних і безмежно життєлюбних друзів у своєму колі користувачів!

Ми раді вітати цю надзвичайно талановиту дівчинку і зичимо їй життєвих успіхів, міцного здоров'я і нових звершень на благо нашої України!
Нещодавно, 8 липня, в Україні 
відзначали День родини. 
Наша розповідь про звичайну молоду родину Косцових (Сергій і Тетяна), які проживають на Корчуватому, є активними  друзями нашої бібліотеки, виховують двох чарівних діток - Аню та Сашка.  Про те, що в житті їм довелось пройти багато складних і драматичних моментів, доля випробувала їх на міцність (вимушений переїзд і зміна житла), проблеми зі здоров'ям донечки, складні операції, але рівень культури, виховання, відношення в цій сім'ї є взірцем і прикладом кожній родині, кожному з нас. Любов, взаєморозуміння та підтримка творять чудеса!
         Ми пропонуємо вашій увазі коротку біографічну сповідь-привітання, яку з великою любов'ю і сердечним теплом (як може тільки МАМА!) Тетяна Чеховська-Косцова (поет, педагог) написала в соцмережі Фейсбук для своєї донечки. З її дозволу ми ділимося з вами, дорогі наші колеги і читачі, цією оригінальною, щемкою історією надзвичайно талановитої, працелюбної і світлої дівчинки - Анічки Косцової.  
******************************************************************
Світлина від Тетяни Чеховської-Косцової.13 років тому, на Петра і Павла, на світі з'явилася Анєчка.
З Симферополем Аню пов'язує лише кілька днів перебування у пологовому будинку, бо ж жила наша родина у Міжнародному дитячому центрі "Артек", а це трохи далеченько від столиці Криму, до речі, в Артеку ми всі досі й прописані. Тож в Сімферополь просто з'їздили народитися, і за три дні повернулися в Артек).
...Колись на зйомках програми на Першому національному каналі Аню запитали, ким вона себе більше почуває: кримчанкою чи киянкою, і Аня впевнено відповіла: "Кримчанкою!" Сум за Кримом загострюється в неї особливо в цей день, бо ж там друзі дитинства, там хрещені, там її Ведмідь-гора і її море, там побут, до якого звик погляд, і пам'ять асоціює це з дитинством, там місце, де вона святкувала всі свої дні народження до 2014 
року...

І як би там не було, я тримаю в руках свідоцтво про її народження, в якому чорним по білому написано: "Крим. Україна". 



... Не знаю, за що хороше Бог подарував нам саме Аню))) Можливо вся справа у чоловікові Сергей Косцов, бо він найкращий тато на Землі?)
Я багато всього не знаю про неї, бо вона подарунок, радість, щоденні відкриття.
...Не знаю, наприклад, де вона бере час встигати робити все, що вона робить. Секрет напевно в тому, що використовує кожну хвилину, навіть в дорозі, навіть на перервах у школі, навіть під час їжі - для розвитку.
Останні роки практично не виставляю в інтернеті фото, бо вже ж дєвушка в нас доросла, має власні сторінки в соцмережах, просить не постити її фото, а сама цього теж не робить, говорить, що найближчі і так всі все знають...
Але, донечко, вибач, в такий день мені хочеться розповісти хоча б СВОЇМ друзям у ФБ, яка ти надзвичайна, працьовита, цілеспрямована, організована.


🌷Восени буде 9 років зі своїх тринадцяти як Аня займається спортом. 7 років життя - це була художня гімнастика (в 4 рочки Аня почала займатися в спортшколі олімпійського резерву Дерюгіних), в 4 р.11 міс. отримала свою першу Золоту медаль на Міжнародному турнірі з художньої гімнастики, до речі, було це тоді в українському Севастополі.


🌷Два останні роки- займається груповим видом спорту - естетичною гімнастикою. Восени 2016 року разом зі своєю командою "Grand" стали чемпіонками України з естетичної гімнастики у віковій категорії 12-14 років. Відтоді перейшли в категорію 14-16 років і планують замахнутися на (дай Боже!) Чемпіонат Європи.


🌷Читає, багато читає, дуже багато читає. Якщо не читає, то слухає аудіокниги. Українською, англійською, російською.
🌷Встигла знятися і в ток-шоу, і в телепроекті, і так в різних дрібничках на різних каналах. ICTV, Новий, 1+1, Перший національний, кілька регіональних.


🌷Встигла спробувати себе у якості ведучої. Це був Міжнародний пісенний конкурс-фестиваль у місті Житомирі.


🌷Школа. Цього року в табелі має 14 оцінок. З них вісім -11, та шість -12. Хоча ще пару років тому не раз чула, що дванадцяток за рік мати не можливо в нашій школі, як і в будь-якій іншій. Але)))


🌷Любить робити різні поробки. Шкода, що не виставляє фото в інтернеті, бо бувають дуже цікаві речі. Двічі вже була виставка її робіт в київській дитячій бібліотеці 15 Голосіївського району. А ще був інтернет-аукціон її робіт, отримані кошти (більше тисячі грн.) передала на доброчинність, але забороняє мені говорити про це. ...війна торкається всіх, чиє серце відкрите до чужого болю.


🌷Захопилася живописом. Надбання останнього року. Пастель, акрил, масло. Найбільше любить працювати маслом на полотні. Квартира поступово перетворюється на дім-музей-виставку)


🌷Минулого року стала переможцем Всеукраїнського флешмобу від Олімпійського комітету України, як найактивніший вболівальник Олімпійських Ігор.


🌷Через два тижні в музеї Шевченка відбудеться презентація книжки, до  якої увійшло Аніне оповідання, одна з Аніних картин, і ще дещо, але вже розповідатиму пізніше, по факту.


🌷А ще ж за кадром залишається просто те, яка Аня добра, як сильно любить свого братика (взаємно), як кожну вільну хвилинку (знаходить якось) біжить, щоб обійняти Сашу!!!))) Завдяки Ані наш Саша в рік і 8 місяців знав майже всі літери. А тепер, завдяки сестричці, поступово розширює свій словниковий запас з англійської. Як стимулює і мене теж читати, дізнаватись, не стояти на одному місці.
А скільки всього я ще від хвилювання та емоцій забула написати! )))


💖💖💖Донечко,💖💖💖

💖З днем народження!💝

Любимо тебе безмежно!!!
Чим би ти не займалася, ким би не стала, все не важливо. Молю Бога лише аби ти була щасливою та здоровою. 
Все в твоїх руках! Тобі ВСЕ під силу!
**************************************************
Неймовірно зворушливо... 
Миру і добра в кожну українську родину!


Немає коментарів:

Дописати коментар