понеділок, 1 червня 2020 р.

"Літо квітами сміється, пісню радості співає" - інформаційний дайджест

Вірші про літо"Я відкриваю двері в літо, 
де теплим сонечком зігріте
повітря, небо, земля, води, 
де все росте і плодородить..."
У кожного є своє улюблена пора року. Але всі з нетерпінням чекають саме літа - пору сонця, тепла, відпочинку, канікул, відпусток, моря і багато інших захоплюючих можливостей. 1 червня у всьому світі щорічно святкується Міжнародний день дітей. Це свято присвячене нашим милим діточкам, які кожен день приносять в наше життя радість, щастя і наповнюють її змістом. А чи знаєте ви, що в цей день Генеральна Асамблея ООН від 17-го жовтня 2012-го року прийняла рішення про відзначення Всесвітнього дня батьків? 1-го червня на підтримку батьків по всьому світу, в багатьох країнах проводяться різноманітні заходи, спрямовані на вшанування загальноприйнятих традиційних сімейних цінностей, ролі і значення батьків для всіх поколінь.
Початок літа - прекрасна пора.
Пори року роблять великий вплив на наше життя і на стан організму в цілому. Довжина світлового дня регулює наші біологічні процеси і наш настрій. Кожна пора має свої переваги і недоліки. Важливі події мають великий вплив на наше перевагу до того чи іншого сезону. Коли людина щаслива, він радіє будь-якої погоди за вікном. Безліч радісних і щасливих моментів відбувається саме в влітку. Як правило, календарне літо трапляється рівно через дев’ять місяців після 31 серпня. Астрономічне літо, наприклад, це проміжок часу між літнім сонцестоянням і осіннім рівноденням. У нашої Північної півкулі воно триває приблизно 93 з половиною доби. Південна півкуля трохи відстає, і цей період триває на 4 дні менше. За цей час потрібно встигнути так багато!

Для прекрасної статі початок сезону літа, це зачастую скінчення стомлюючої естафети щодо форматування своєї фігури для літніх нарядів і купальників. Не варто забувати, що перший купальний костюм був створений для жінок десь на початку 19 століття. До цього моменту мало хто замислювався над цим. Найпопулярніше заняття влітку - відпочинок. Літо самий простий і зрозумілий період часу, дозволяє наблизиться до найбільш природнього середовища існування для людини, відчути повноту життя і нехай вимушена робота не буде цьому на заваді.







Літечко прийде - 
смуток відійде!

Вітаємо з початком літа 
і всіма літніми святами!

Немає коментарів:

Дописати коментар