четвер, 17 січня 2019 р.

"Зима. Мороз. Різдвяний час. Ідуть у гостоньки до нас" - калейдоскоп бібліотечного дозвілля


"Зима. Мороз. Різдвяний час. Ідуть у гостоньки до нас!"
З 8 по 19 січня 2019 року бібліотека працює в святково-різдвяній атмосфері! Відвідувачі різних вікових груп та родинами віншують наш колектив, і ми разом створюємо гарний настрій, слухаємо колядки у виконанні маленьких діток, даруємо  смаколики, іграшки. Проводимо веселе дозвілля для родин, знайомимо з нашими українськими традиціями і народознавчими звичаями. Для всіх користувачів знайдеться добре слово, щира посмішка, потрібна інформація і позитивні емоції! 14 січня завітала учениця 1-б класу СШ №273 Гаврилова Влада зі своїм дідусем Шиндеруком Онуфрієм Івановичем, щоб побачити наші бібліотечні ялинки, привітати зі Старим Новим роком, защедрувати і сфотографуватися на згадку.
































 


Наші постійні відвідувачі - мама Воронкова Галина зі своїми непосидючими малюками Олексієм (4 рочки) та Катрусею (2 роки) дуже люблять відвідувати дитячий відділ бібліотеки. Їх приваблюють яскраві виставки, великі дитячі книжечки, пухнаті іграшки. Тут можна помалювати та погратись.



























В цей день до нас також завітали родина Шинкаренків - бабуся Лідія, онука Ганна, правнучки Андрійко та Альошенька (в люльці!). Майже півдня вони провели в нашому закладі. Ми читали, грали на піаніно, переглядали книжкові виставки та дитячі журнали, малювали.
Додому повертатися не хотілося...

Кожен куточок книгозбірні зроблений з теплом та любов'ю, вабить до себе відвідувачів яскравим святковим вбранням, цікавим оформленням, чудовими ілюстраціями та дитячими малюнками! В наш неспокійний, буремний час, коли вас турбує якась тривога, стреси, оточують негативні емоції, хвилювання - ви зайдіть до нашої бібліотеки, поспілкуйтесь з цікавими творчими людьми, відвідайте інтелектуальні заходи, літературно-музичні вечори, послухайте гарну музику, красиву поезію і відпочиньте душевно, отримайте здорову енергію і ваш душевний стан покращиться - професіонали гарантують! :)


Тут можна на хвилинку поринути в дитячу карнавальну атмосферу, трішки змінивши свій буденний вигляд! 
Ми вміємо створити гарний настрій!

Немає коментарів:

Дописати коментар