четвер, 13 грудня 2018 р.

"Зимовий ранок на Андрія" - краса природи Корчуватого

 Дорогі друзі, колеги, Андрії, Андріївни та Андрійовичі! 
13 грудня Православна церква відзначає День святого апостола Андрія Первозванного, людини, яка першою принесла віру християнську на землі теперішньої нашої держави. Саме тому Андрій Первозванний особливо вшановується в Україні, де побудовано багато храмів на його честь.
Колектив нашої бібліотеки від усієї душі зичить вам міцного здоров'я, благополуччя в колі рідних, близьких та колег, щастя у ваших родинах і мирного неба та світлого майбуття! А до наших привітань своїм казковим вбранням приєднується корчуватська зимова вранішня природа, яка дарує вам чудовий настрій та гарний день! 
Це фото зроблено на ганку бібліотеки о 6-30 ранку.
 Тільки зимовим ранком можна стати свідком прекрасної тиші. Біля бібліотеки ростуть дуже красиві дерева, які наразі покриті шаром інею, що надає їм чудовий срібний колір. Погода стоїть хороша, повітря чисте, озонове і дзвінке. Несподівано з-за обрію з'являється перше сонячне проміння, яке починає фарбувати іній в різні кольори, і, здається, що дерева просто світяться й іскряться, а оголені гілочки на них мерехтять різними чудернацькими кольорами! Зрідка можна почути подих вітру, але вже перші автівки на дорогах починають розбуджувати все ще сплячий після ночі світ. Незабаром зимовий ранок закінчується. Вулицями починають жваво ходити люди, вирішувати якісь питання, займатися своїми справами...
 ... І ось дев'ята година ранку. Все пробудилося, запрацювало, активно стало до роботи. Наша бібліотечна бджілка Лідія Яківна Шишко вже на "бойовому посту" зі своєю мітлою-помічницею! Доріжка до книжкового храму почищена від снігу, а він все одно сипле собі тихенько та й сипле, не дивлячись на наші людські клопоти! 
Робочий святково-буденний день почався!
А до Нового року залишається всього 19 днів! 
Готуємось!

Немає коментарів:

Дописати коментар