четвер, 17 травня 2018 р.

"Кохання не знає кордонів..." - до ювілею Марини Владі

 12 травня 2018 року в літературно-мистецькому салоні "Грінівська вітальня" відбувся творчий вечір "Кохання не знає кордонів...", присвячений ювілею відомої французької артистки театру та телебачення, співачки, автору декількох художніх книг Марині Владі (народ. 10.05.1938). Вона має в Україні родинне коріння. В бібліотеці для користувачів пропонується книга М.Влади "Владимир, или Прерванный полёт...". Декілька цитат із цього видання:
*****
"Меня ничто не пугает – любовь сильнее всего остального".
  *****
"Тот брак испепелил меня. С тех пор я не могу слышать Володиных записей. Когда он поет, я ещё держусь, но как только начинает разговаривать с публикой, ощущение, будто он здесь, рядом, становится невыносимым. Я не могу. Я каждый раз заново умираю... Владимир был самой большой страстью моей жизни. Конечно, я любила и других мужчин. Но любовь, страсть – это он".














 












Одна із кращих пісень Володимира Висоцького "Я несла свою беду..."ЇЇ чудово і неповторно виконала Марина Владі.



З цікавою літературно-музичною композицією та переглядом біографічних відео-слайдів про життя та творчість Володимира Висоцького та Марини Владі приїхали до нашої бібліотеки музиканти із міста Кривий Ріг та міста Долинське - Анатолій Саєнко, Олександр Ломовський та Олег Карієв. Вони представили своє мистецтво та співали пісні відомого барда і артиста. Було багато присутніх шанувальників бардівської та авторської пісні та поезії, представники "Галереї Висоцького на Воздвиженці": арт-директор галереї - Ліза Логінова, музиканти Руслан Іщенко та Сергій Бондарчук, колеги з бібліотек (Зоя Логвиненко, Галина Борисенко, Микола Плужник).
На фото: Олександр Ломовський та Олег Карієв.
Зоя Логвиненко виступила з промовою і подарувала Грінівській вітальні цікаве видання для тих користувачів, хто хоче розібратися у феномені Володимира Висоцького:

 
Николай Андреев.

 Жизнь Высоцкого. - 
М.: Доброе дело, 2015. - 672 с. 



Один із відомих київських виконавців пісень Володимира Семеновича - 
Сергій Бондарчук як завжди, зачарував своїм харизматичним виконанням.







 
  
 Лауреат всеукраїнських та міжнародних конкурсів  - музикант Руслан Іщенко підготував декілька нових пісень В.Висоцького.



 



















 Такі зустрічі і вечори надихають людей, надають можливість знову пережити ті емоції, які були відомі багатьом поколінням 80-х.
Наша мета - зберігати, популяризувати і примножувати творчість цікавих і видатних талантів минулого, знайомити молоде покоління з самобутньою історією життя і творчості непересічних особистостей.  
Фото на згадку!

Немає коментарів:

Дописати коментар