суботу, 14 квітня 2018 р.

" Кому книга - розвага, а кому – навчання" - пізнавальна екскурсія до бібліотеки

13 квітня. П'ятниця...
Весело та радісно було в цей "містичний" день у бібліотеці! До нас завітали учні 5-А класу СШ № 273 на чолі з вчителькою Володіною Світланою Олександрівною. Зустрічала наших маленьких гостей бібліотекар 1-ої категорії Ганна Возняк. Вона провела цікаву подорож у захоплюючий світ знань, інформації та розваг  "Кому книга - розвага, а кому – навчання".
Картинки по запросу в гості до дитячої бібліотеки цитати назва заходу
Діти мали чудову нагоду познайомитися з бібліотечними скарбами, побувати на екскурсії по книжковому храмі. Бібліотекар ознайомила їх з правилами користування бібліотекою, книжковим фондам, художніми виставками дитячих робіт. Розповіла про можливості, які можна отримати, коли станеш активним користувачем бібліотеки. Наш колектив переконаний, що дитяча книга, незважаючи на високі новітні технології, залишатиметься хорошим другом для дітей, читання даруватиме радість і приємні миті, наснагу до пізнання нового і незнайомого.
У "Материнській світлиці" Ганна Возняк знайомить 
учнів з культурним надбанням українського народу. 
Розповідає про історію створення цієї бібліотечної музейної кімнати.
Бесіда біля книжкової виставки "Хіт-парад нових надходжень!"
В музейній кімнаті Олександра Гріна. Коротка інформація про письменника.
 У Центрі творчості імені Олексія Дурмасенка "Корчуватий - АРТ".
Виставка картин "Квіти героям".
Знайомство з творчістю художниці Тетяни Фокіної (м. Біла Церква).

Дуже гарно і змістовно була проведена екскурсія для 27 юних читачів. По закінченню вчителька і її вихованці подякували Ганні Олександрівні за надану можливість і висловили бажання бути активними друзями нашої дитячої бібліотеки!

Немає коментарів:

Дописати коментар