пʼятницю, 30 березня 2018 р.

"Як боротись за свою мрію?" - презентація книжкової новинки


"Ви вірите в те, що ми не самостійно досягаємо всього, чого прагнемо? У складні життєві моменти, якщо прислухатися, можна навіть почути шурхіт за спиною, а іноді й отримати копняка, щоб вже напевне долетіти до поставленої цілі відповідно до заданої траекторії..."
Це слова з анотації нової книги "Багалія" молодої, але вже відомої київської письменниці Юлія Матту.
27 березня 2018 року на запрошення своїх колег з ЦРБ імені М.Некрасова Голосіївської ЦБС
м. Києва Nina Lokot, Зої Логвиненко та Галини Борисенко, завідувачка бібліотекою №15 Алла Дубенюк відвідала творчий захід "Як боротись за свою мрію?"  Це зустріч з автором і презентація нового видання.

Перша друкована "ластівка" пані Юлії "Жашківські равлики" вийшла в Києві в 2016 році і мала шалений успіх серед шанувальників сучасної української літератури. Пригадую, коли я отримала цю книгу від своєї колеги-бібліотекаря Nina Lokot, яка порадила мені ознайомитись з новим виданням, я почала її гортати в транспорті, їдучи по дорозі додому ї... не змогла "відірватися" від цікавих пригод головної героїні Аліни. У пошуках щастя та нових вражень вона облетіла півсвіту, та лише повернувшись в Україну, знайшла те, що шукала: кохання, враження, розчарування та безцінний життєвий досвід. За вечір книга мною була прочитана. Я отримала велике задоволення і приємні емоції. А вранці, під враженням, я порекомендувала її своїм колегам в бібліотеці.
Прочитали ВСІ! :)

"Жашківські равлики" ще тривалий час тримали нас в полоні і були головною темою обговорення. Потім прочитали наші активні читачі, родичі, знайомі... Книга "пішла по руках". )))
Легка мова сприйняття, цікаві діалоги, незвичайні подорожі та любовні пригоди героїв захоплюють з перших фраз і не відпускають до кінця читання!


Автора ми зустріли як давню і близьку знайому! Енергійна, життєрадісна, з чарівною посмішкою, пані Юлія випромінювала такий магнетизм, що всі були в захваті! З якою щирістю і любов'ю вона розповідала про свою діяльність, різні захоплення, а коли мова зайшла про діток, особливо, діток, які потребують нашої підвищеної уваги - то це взагалі було щось неймовірне!
Особисто мене вразило відношення Юлії до життя і до людей. Одним словом - життєлюб! Вона самотужки вивчила англійську мову і наразі опановує польську. Постійно займається самоосвітою, громадською діяльністю, особистим розвитком (до речі - працює в бібліотеці!) та ще й талановито вміє заохотити до цього всіх навколо https://youtu.be/zH5jS5V-i7Y.
Таке враження, що для цієї тендітної жіночки (мами двох діток!) не має нічого неможливого!


Авторка підписує книги на згадку про зустріч з читачами.









Тепер і в наших книжкових фондах будуть цікаві і нові видання Юлії Матту! 
Щиро дякуємо!



Про таких людей як Юлія,  завжди кажу, 
що їх потрібно занести в Червону Книгу, 
тому що вони існують в єдиному примірнику! 😊
А головне, що пані Юлія дуже легка "на підйом" 
і ми домовились наступну зустріч зробити в нашій Грінівській вітальні.
 📚 📔 📖 📘 📙 📸
Зробимо свято і для наших читачів - готуйтеся!!!
Щиро дякую всім причетним колегам-бібліотекарям 
за запрошення, змістовну зустріч, цікавого автора, 
за обмін досвідом, талантами і позитивними емоціями!
Це дуже корисна і потрібна практика в бібліотечному житті району.

Немає коментарів:

Дописати коментар