четвер, 7 грудня 2017 р.

"Ми даруємо вам свято!" - народознавче свято до міжнародного дня інвалідів

5 грудня 2017 року до Міжнародного дня інвалідів у "Материнській світлиці" бібліотеки відбулося яскраве народознавче дійство 
"Ми даруємо 
вам свято!". 
В цей день  до нас на гостини завітали вихованці Центру трудової реабілітації розумово відсталих інвалідів м. Києва (філія з відділенням денного перебування соціально-побутової адаптації Голосіївського району) "Корчувате". разом з соціальним працівником Центру Паламарчук Наталією Петрівною. Всього - 18 чол.  Цікаву, змістовну програму для них підготували працівники бібліотеки та аматорський колектив "Голосіївське відлуння" на чолі з Романчук Галиною Василівною. 













Завідуюча бібліотекою Дубенюк Алла провела для них екскурсію по бібліотеці, розповіла про виставки народних митців, зокрема, щиру реакцію викликали у відвідувачів авторські роботи юної майстрині із Донецька (дівчинки з обмеженими фізичними можливостями) Олександри Олійник.

Слухачі вдячно сприймали концерт і по закінченні виступу "Голосіївського відлуння" свої авторські вірші зачитав поет Олександр Шаєв. Особливо вразила всіх присутніх його глибока поезія, присвячена родині, сімейним традиціям та материнській любові.
Паламарчук Н.П. щиро подякувала гостям та організаторам заходу і звернулась з пропозицією про подальші творчі акції з бібліотекою та артистами.

  Наприкінці всі разом виконали чудову українські пісню
"Хай квітне велика родина..."

Немає коментарів:

Дописати коментар