середу, 15 листопада 2017 р.

"Співаю, як дихаю" - творчий звіт аматорського колективу "Голосіївське відлуння"

11 листопада 2017 року в "Материнській світлиці" бібліотеки  відбувся творчий звіт "Співаю, як дихаю" аматорського колективу "Голосіївське відлуння". 
 Захід був присвячений Всеукраїнському дню працівників культури та майстрів народного мистецтва (9.11) та Дню української писемності та мови (9.11).
  Зі вступним словом виступила завідуюча бібліотекою Дубенюк Алла, привітала всіх присутніх зі святами і розповіла про тісну співпрацю з цим колективом. Головний організатор і модератор "Голосіївського відлуння"
заповзята і моторна Галина Василівна Романчук підготувала змістовний сценарій виступів. Пісні органічно перегукувались з короткими байками відомих українських гумористів-сатириків. Кожен виступ супроводжувала цікава і змістовна інформація про традиції та народний побут українців.
 
 По завершенні концерту гості отримали Подяку від керівництва Голосіївської ЦБС та персональні афіші виступів від організаторів Грінівської вітальні.
 
Святкове чаювання з домашніми смаколиками та тепле душевне спілкування з прихильниками народної творчості зігрівали душу і наповнювали серця присутніх естетичною насолодою, взаєморозумінням та гарним настроєм!



Немає коментарів:

Дописати коментар