середу, 19 квітня 2017 р.

"За рік від свого 100-ліття!" - святкова благодійна акція

18 квітня 2017 року виповнюється 99 років з часу створення Товариства Червоного Хреста України (ТЧХУ) – найбільшої за чисельністю в країні гуманітарної організації. 
Саме в цей день бібліотекарями та нашими партнерами - Голосіївським Червоним Хрестом  була організована святкова акція "За рік від свого 100-ліття!" для учнів та громади Корчуватого.

Були запрошені учні 2-х класів СШ 273 на чолі з вчителями: Журко Іриною Іванівною та Віткаловою Людмилою Олексіївною; батьки, представники ЦБС (Локоть Н.Я.) та громада Корчуватого. Допомагали у заході молоді волонтери Голосіївського Червоного Хреста. З музичним привітанням виступив відомий київський співак Руслан Іщенко. Було приємною несподіванкою для нас виступи та дарунки юних користувачів. Діти читали свої вірші-присвяти, вручали малюнки для наших благодійників. Голова Товариства Голосіївського Червоного Хреста Сульженко Ігор Вікторович був дуже вражений підготовкою наших юних друзів! Він розповів присутнім про історію виникнення Товариства Червоного Хреста та Червоного Півмісяця у світі, звернув увагу на основну місію. Це - захист життя людини, попередження та полегшення людських страждань під час збройних конфліктів, стихійного лиха, катастроф та аварій, надання допомоги медичній службі збройних силВзявши на себе з перших днів існування – з 1918 року – благородну місію турботи про здоров`я людей та їхнє благополуччя, Товариство продовжує пропагувати Основоположні принципи Міжнародного руху Червоного Хреста, а також цінності, непідвласні часу – милосердя, людяність, співчуття.
За майже вікову історію своєї діяльності Товариство Червоного Хреста України пройшло визначний шлях, насичений мільйонами благородних вчинків, спрямованих на допомогу найуразливішим громадянам та постраждалим від надзвичайних ситуацій та збройних конфліктів.
Товариство Червоного Хреста України 99 років поспіль допомогає державі у наданні медичної, соціально-побутової, матеріальної та натуральної допомоги найбільш незахищеним верствам населення. На це спрямовані програми та численні благодійні заходи Товариства. 




Від імені своєї  організації Ігор Вікторович Сульженко вручив колективу бібліотеки Подяку за плідну і творчу співпрацю. 

Колектив Бібліотеки №15 та ЦБС Голосіївського району також привітали наших друзів з Днем народження Товариства Червоного Хреста в Україні і вручили Подяку зі щирими привітаннями та надією на подальшу співпрацю. 







Концертну частину продовжив Руслан Іщенко - співак, музикант, громадський активіст. 
Діти залюбки слухали українські народні та сучасні пісні, іноді самі підспівували!


Дарунки нашим юним друзям!
 

Дякуємо всім, хто прийшов на наше свято!

Немає коментарів:

Дописати коментар