пʼятницю, 12 серпня 2016 р.

"Бібліодрайв для молодих, активних, креативних!" - до Міжнародного дня молоді

​Щорічно 12 серпня відзначається Міжнародний день молоді. Рішення було підтримане на І сесії Світової конференції міністрів у справах молоді в Лісабоні 8-12 серпня 1998 р. 



Сучасній молоді надзвичайно пощастило, адже є щонайменше три приводи для святкувань

остання неділя червня — Український День молоді;
12 серпня — Міжнародний день молоді;
10 листопада — Всесвітній день молоді.

Це свято творчості й натхнення, енергії і запалу, пізнання і самоствердження, любові і романтики. Юність і молодість - це не тільки прекрасні періоди в житті кожної людини, але ще й особливий стан душі. Саме вони, сьогоднішні школярі, студенти, молоді робітники, підприємці, науковці, скоро будуть визначати шляхи розвитку країни, вести її до процвітання та успіху.
В цей день незмінними залишаються веселощі, гарний настрій та дух свободи, притаманний гарячим серцям, осяяним теплим літнім сонцем, сповненим надій, світлих мрій та найкращих сподівань.
Ось і наш колектив активно відреагував на цю дату. З 8 по 12 серпня в бібліотеці відбувалися цікаві творчі заходи для дітей та молоді із циклу "Бібліодрайв для молодих, активних, креативних!": 
літературно-поетичні презентації та музичні години, майстер-класи, різноманітні вікторини, жартівливі конкурси, театралізовані мініатюри. Діти активно включаються до творчого спілкування і з радістю приходять до бібліотеки! 
«Хто діброви молоді ростить, той живе, працює для століть!».


А наші молоді бібліотекарі уміють створити веселий тон та приємну атмосферу!



Головний бібліотекар Алла Синявська
завжди творчо та креативно підходить до роботи з дітьми.
Залюбки видумує різні ідеї, заохочує малечу до активного читання, творчої роботи, намагається знайти до кожного індивідуальний підхід та розкрити їхній потенціал.
Грінівська вітальня завжди рада всім юним та молодим талантам!












А яке ж молодіжне зібрання без гітари? Як завжди - улюбленець всіх шанувальників авторської пісні та музики Руслан Іщенко дарує нам своє мистецтво!





Літо - чудова пора для читання!
Презентуємо нашим молодим любителям-книголюбам знайомство з літературою: 
"Салон книжкової магії".


Українська проза: Л.Костенко "Записки українського самашедшого",  Кокотюха А. «Останній сезон смерті», Сніданко Н. «Фрау Мюллер не налаштована платити», Матіос М. «Кулінарні фіглі», «Солодка Даруся», «Чотири пори життя»; Люко Дашвар «Биті є», «Молоко з кров’ю»; Любко Дереш «Трохи пітьми», Курков А. «Львівська гастроль», Роздобудько І. «Ґудзик».


Найпопулярнішими серед сучасної зарубіжної прози є твори: 
Кінга С. «Доктор Сон», Бронте Е. «Грозовой перевал», Муракамі Х. «Погоня за вбивцею», «Слушай песню ветра»; Несбьо Ю. «Таргани», Остен Дж. «Доводи розсудку", Помук О. «Червона книга", Гурашвілі Д. «Покоління джинс», Кустуріци «Смерть – неперевірена чутка», Набокова В. "Лолита", «Смотри на арлекинов», Акуніна Б. «Пелагея та білий бульдог», Картленд Б. «Нестримна любов», Вальц Є. «Таємниця стародавнього замку», Тейлор Б. «Три дні в Венеції», Коельйо П. «Рукопис, знайдений в Аккрі», «Алхімік»; Зюскінд П. «Голуб». 

Немає коментарів:

Дописати коментар