суботу, 25 жовтня 2014 р.

"Правила пожежні знаєм, кожному розповідаєм!"


13 жовтня 2014 року 
в бібліотеці відбувся захід з протипожежної охорони 

 "Життя людини - то найвища цінність!"
Лекцію про правила поводження з вогнем, про пожежну безпеку на вулиці і в будинку розповів заступник начальника 
Головного управління ДСНС у Київській області 
Окатов Сергій Миколайович. 
Цікаво було всім - і дорослим, і малим. Слухачі ознайомились з новим відеофільмом про небезпеку неправильного поводження з вогнем, отримали корисні поради , наостанок Сергій Миколайович кожному вручив кольорові буклети-пам'ятки з правилами пожежної безпеки та телефонами державних служб МЧС.




По закінченні зустрічі Окатов С.М. запросив колектив бібліотеки та всіх бажаючих користувачів на відкриття музею у Державній пожежній частині №8 Голосіївського району, що відбудеться 
21 жовтня 2014 року. 

Ми побували на цьому цікавому заході, де були присутні представники громадських та державних установ: в.о. голови Голосіївської районної у місті Києві державної адміністрації А. Мельничук, радник голови А. Крилюк, представники управлінь адміністрації, заступник начальника управління культури, туризму та охорони культурної спадщини Голосіївської районної у місті Києві державної адміністраціі - Верменич Т.В., дружина Героя Радянського Союзу (1986) Леоніда Петровича Телятникова, одного з перших ліквідаторів аварії на ЧАЕС, який при аварії на Чорнобильській АЕС приймав активну участь у гасінні пожежі та отримав велику дозу радіації, майора внутрішньої служби - Лариса Іванівна Телятникова, також протоієрей отець Павел, бібліотекарі бібліотеки "Деміївська" та багато інших гостей.

Відкрив захід начальник пожежної частини Окатов Сергій Миколайович. Він розказав історію створення музею пожежної охорони, показав експозиції, поділився спогадами про колег-побратимів, які щоденно несуть варту на сторожі порядку, вчасно і героїчно рятують життя, здоров'я та майно людей, які потребують допомоги.




Немає коментарів:

Дописати коментар