вівторок, 21 листопада 2017 р.

"Дорога до книжкового храму" - бібліоурок-подорож для першокласників

 15 листопада 2017 року для учнів 1-б класу середньої загальноосвітньої школи №273 з поглибленим вивченням української мови та літератури відбулася знакова подія для дітей - бібліоурок-подорож «Дорога до книжкового храму». Вчителька молодших класів Журко Ірина Іванівна підготувала своїх вихованців до екскурсії до районної бібліотеки №15 для дітей і учні залюбки знайомились та отримували нові враження від різноманітної цікавої інформації.
Завідувачка бібліотеки Алла Дубенюк провела бібліотечний урок-подорож і розповіла дітям, що тут живуть тисячі мудрих і вчених друзів. Із ними можна порадитись, отримати допомогу. Ці розумні мудрі друзі - книги! Також роз'яснила тим першокласникам, які ще не стали користувачами цієї бібліотеки, як записатися сюди, і порадила прийти з татом чи мамою, щоб це зробити. Під час екскурсії діти ознайомилися з правилами користування книгою, бібліотекою, частково ознайомилися з фондом бібліотеки. 
Бібліотекар Алла Синявська показала школярам нові яскраві дитячі журнали, презентувала авторський "Куточок дитячих заморочок" і запропонувала дітям долучатися до бібліотечних майстер-класів, щоб створювати красу разом. 
"Ось послухай мене, Мілкі..." 
Спілкування (по секрету!) з книжковою корівкою.
Перші враження, перші емоції.

 А нам в бібліотеці дуже сподобалось! Прийдемо ще. 

2 коментарі:

  1. В біблітеці завжди хороша погода і настрій! Мілкі - корова, яка радить книжки, це прекрасний "гачок" для дітей! От вигадали знов!

    ВідповістиВидалити
  2. Дійсно, дорога колего, працюючи з дітьми, ще й не таке вигадаєш! Вони такі кумендні і непосидючі, постійно потребують різних цікавих форм спілкування і ми намагаємось разом з ними "занурюватись у дитинство". :)

    ВідповістиВидалити