пʼятницю, 3 вересня 2021 р.

Новинки від 03.09 в бібліотеці від Українського інституту книги (УІК)

  Дорогі друзі! Щасливі повідомити Вам, що наша бібліотека отримала нові книги від УІК ("Програма поповнення бібліотечних фондів" від Український інститут книги 2020). Книги,  серії "Видатні особистості. Біографічні нариси для дітей" та "Видатні українці", ми впевнені, вас зацікавлять, і ми радо видамо індивідуально. Звертайтесь!

 





Костюченко, Ірина Вінстон Черчілль/ Ірина Костюченко - К.: "Агенція "ІРІО", 2020. - 136 с. : іл. - (Видатні особистості. Біографічні нариси для дітей).

В.Черчілль - політик, який змінив ХХ століття.  Цим політиком можна обурюватись чи захоплюватись, одне неможливо - зневажати чи заперечувати його вплив. Хто він?, З якої родини? Чому він був саме таким? Чому ніколи не гнувся під тиском обставин? В цій книзі ви отримаєте певні уявлення про ці та інші питання. А ще вона навчить не боятися "бути не таким, як усі". 

 


Сердюк, Маша Волт Дісней/ Маша Сердюк - К.: "Агенція "ІРІО", 2020. - 112 с. : іл. 

Волт Дісней мріяв стати художником, про парк розваг та велику родину. Він подолає знущання батька та бідність. У 16 років піде добровольцем на війну, втратить роботу, бізнес та права на анімаційного героя. На нього чекатиме чимало випробувань. проте одного дня всі його мрії здійсняться. Завдяки цій книзі ти навчишся вірити в себе, в свою мрію, не боятися труднощів та впевнено йти до своєї мети. 

 

 Рубан, Марія Марія Примаченко/ Марія Рубан - К.: "Агенція "ІРІО", 2020. - 128 с. : іл. - (Видатні українці)

Марія Примаченко - видатна українська художниця та справжній мистецький феномен. Історія її успіху - приклад того, що талант, невпинна праця, а головне віра в свою справу перемагають будь-які випробування долі. Вона створила власний світ, із особливою флорою і фауною, що закарбовуються в серці кожного, хто бодай раз до нього зазирав. 



#поповненняфондівбібліотекУІК
#програма_поповнення_бібліотечних_фондів
#уік

Немає коментарів:

Дописати коментар