неділю, 20 серпня 2017 р.

В гостях бібліотеки - театр "Срібний острів"

Картинки по запросу срібний острів людмила лимарТворчі контакти та спільні культурні проекти бібліотеки та театру "Срібний острів" під керуванням заслуженої артистки України, лауреата міжнародної премії К. Станіславського, члена Спілки театральних діячів України, доцента Людмили Лимар вже стали доброю традицією і тривалий час об'єднують нас. З 2008 пані Людмила викладає акторську майстерність на кафедрі театрального мистецтва в НАУ ім. Тараса Шевченка. Свої професійні знання, творчий досвід, талант вона з радістю передає молодим акторам. В 1997 році вона заснувала молодіжний театр "Срібний острів". Творча ідея театру полягає в тому, щоб відроджувати, концентрувати і передавати глядачам так звану "срібну енергію", що втілює вічні етичні ідеали. 
Важливим завданням творчої майстерні є створення акторського ансамблю з глибокою професійною  основою і широкою творчою палітрою. В репертуарі театру є чудові п'єси для дітей. В подальших планах спільної роботи - показувати для всіх вікових категорій найкращі постановки класиків драматургії.
Протягом літа Людмила Лимар разом зі своїми молодими артистами проводила в бібліотеці уроки майстерності і репетиції спектаклю французького драматурга.

10 серпня  2017 року в "Центрі творчості імені О.Дурмасенка "Корчуватий АРТ" відбулася перша генеральна репетиція спектаклю "Дамський кравець" за п'єсою французького письменника та драматурга Жоржа Фейдо (1862 - 1921).




























А 18 серпня 2017 року бажаючі глядачі мали змогу переглянути другу генрепетицію у виконанні зміненого складу артистів.











Ось такі вони - молоді, талановиті, заповзяті!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар